29 / 04 / 2024

Demet Akalan acarkent

Demet Akalan acarkent

Önceki gün Bebek'te görüntülenen şarkıcı Demet Akalın, taksit ödemekten bıktığını söyledi. Akalın geçtiğimiz yıl 18 milyon TL'ye 4 katlı villa almıştı...

Demet Özdemir Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı!

Acarkent'te kiralık evde yaşayan Demet Özdemir, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncu Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı.

Demet Evgar Muğla'dan 250 bin TL'ye ev aldı!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. doğal yaşamayı seven Demet Evgar, Muğla’da eski bir köy evi satın aldı...

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Demet Evgar Datça’ya yerleşiyor!

Oyuncu Demet Evgar, Ege’nin incisi Datça’dan müstakil bir taş ev satın aldı. Yeni yuvasının dekorasyonu için de mimarlık şirketiyle anlaşan Evgar, İstanbul-Datça arasında mekik dokuyacak.

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 8.4 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Okan Kurt Demet Akalın'ın Acarkent’teki evine taşındı!

Geçtiğimiz günlerde boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt ilişkilerine yeniden şans verdiklerini açıkladı. Demet Akalın, eşiyle barışmasının ardından yan yana görüntülendi, çift sahne sonrası Acarkent’teki evlerinin yolunu tuttu.

Demet Akalın, Meral Kaplan'ın haciz borcunu ödedi!

20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler'in Meral Kaplan'a gönderdiği haciz olayından sonra harekete geçen Demet Akalın, Meral Kaplan'ın borcunu ödedi.

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Demet Şener evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Demet Şener evinin kapılarını takipçilerine açtı. İki çocuğuyla birlikte yaşayan Şener, evinin en sevdiği bölümlerinde çekilen pozlarını paylaşıyor.

Demet Akalın haczedilen eşyalarını geri aldı!

Kayseri'de bir düğünde sahne alan Demet Akalın, ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Evliliği tek celsede bitiren Akalan, haczedilen eşyalarını geri aldığını söyledi.

Serik'teki tapu dağıtım törenine Demet Akalın katıldı!

Antalya Serik'in en büyük sorunu olarak görülen tapular vatandaşlara dağıtıldı. Düzenlenen törende sanatçı Demet Akalın sahne aldı. 

Demet Akalın'ın evinden haczedilen eşyalar!

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt’un yaşadıkları Beykoz'daki lüks villaya haciz geldi. Acar Mahallesi'ndeki evin eşyalarına haciz konuldu. İşte haczedilen o eşyalar...

Demet Akalın'ın evine neden haciz geldi?

Demet Akalan'ın Beykoz'daki süper lüks villasına haciz geldi. Okan Kurt'un borçları nedeniyle evde haciz işlemleri yapılıyor.

Demet Akalan acarkent Haberi

Demet Akalan acarkent

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın önceki gün Bebek’teki bir mağazanın balkonunda yakın dostları ile birlikte otururken görüntülendi. Akalın, gazetecilerle sohbet etti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Akalın "Bu sefer alışverişe gelmedim, taksit ödüyorum. Öde öde artık bittim. Güzel havayı fırsat bilen Akalın "Buranın balkonu da güzel kendimi Bodrum’da hissettim, deniz ayağımızın dibinde keyif yapıyoruz" dedi.

Parasını gayrimenkule yatıran Akalın geçtiğimiz yıl 18 milyon TL'ye Acarkent'ten 4 katlı villa...