04 / 05 / 2024

demet akalın nerede oturacak

demet akalın nerede oturacak

Hadımköy’de yeni bir eve taşınma telaşı yaşayan Demet Akalın, önceki gün Akmerkez’deydi. Demet Akalın, otomobilinin getirilmesini beklerken, habercileri şaşkınlıkla izleyen kızı Hira’yı öpücüğe boğdu.

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

13 Haziran Salı deprem listesi! Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son dakika olan depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler son depremler listesine bakarak en son nerede ve kaç şiddetinde deprem olduğu görüntüleyebilir. İşte detaylar!

Az önce sallandık mı? Bugün nerede deprem oldu? 9 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 19 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 19 Nisan 2023 deprem listesi!

Regal NF 30010 No Frost Buzdolabı 6 bin 399 TL! Bakın nerede! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Regal NF 30010 No Frost Buzdolabı, kırılmaya karşı dayanıklı cam rafları, nem kontrol düğmesi ve kokuları birbirine karıştırmayan teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Regal NF 30010 No Frost Buzdolabının teknik özellikleri ne? İşte detaylar...

demet akalın nerede oturacak Haberi

demet akalın nerede oturacak

Dekorasyon ve ev tekstili mağazalarına giren ünlü şarkıcı, banyo paspasına kadar pek çok ürün aldı.


Çıkışta aldıklarını yardımcıları aracılığıyla otomobilinin bagajına yükleyen Akalın, o sırada görüntü alan muhabirlere “Hadımköy’deyim, artık beni bulamayacaksınız, üzgünüm” diye takıldı.


Demet Akalın, otomobilinin getirilmesini beklerken, habercileri şaşkınlıkla izleyen kızı Hira’yı öpücüğe...