22 / 07 / 2024

Demet Bilgi

Demet Bilgi

Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Olğun, Ramazan Eşsiz, Demet Bilgi ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Olğun, Ramazan Eşsiz, Demet Bilgi ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti. İstanbul İl Müftülüğü Yardımcılığı görevine getirilen Başakşehir İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi’den Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal’ a Veda Ziyaretinde bulundu.

Kandıra KO-MEK ve Bilgi Evi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Çarşı Mahallesi’nde yapılan KO-MEK ve Bilgi Evi’ni aynı anda bünyesinde barındıracak olan yapı inşaatında incelemede bulundu.

Mehmet Erdem Söke yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Çine Adnan Menderes Barajı’nın Söke Ovası rahatladığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Söke ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ankara Alışveriş Festivali Demet Akalın konseriyle başlıyor!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın Demet Akalın konseriyle başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek

Demet Oğuz Image Halkla İlişkiler ajansından ayrılıyor!

Demet Oğuz bugün 29 Ağustos Cuma günü itibariyle Image Halkla İlişkiler ajansından ayrılıp Manifesto’nun diğer ajansı Kurumsal İletişim ajansında Marka Direktörü olarak çalışmaya başlayacağını duyurdu...

Murat Bilgiç kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgiç kimdir? Murat Bilgiç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Bilgiç, ne zamandan beri TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

42 Maslak’ta düzenlenen Patronlar Okulu'nun bu haftaki konuğu Demet Sabancı Çetindoğan oldu!

42 Maslak'ta düzenlenen “Patronlar Okulu” toplantıları iş dünyasının önemli simaların katılımlarıyla 13 Ağustos-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinliğin bu haftaki konuşmacısı MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10'uncu Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni açıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10'uncu Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni kent merkezine açıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 9 farklı noktasında açtığı Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ne bir yenisini daha ekliyor.

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı.

TCDD: Olumsuzluk yok, bilgi eksikliği var!

TCDD Genel Müdürlüğü, yüksek hızlı tren işletmeciliği yapan bütün ülkelerde, kısa süreli enerji kesintisine yönelik tedbirler uygulandığı belirtildi. TCDD: ' Olumsuzluk yok, bilgi eksikliği var '

Gedik Yatırım Ortaklığı A.Ş bilgi formu ve dönüşüm raporu yayınlandı!

Gedik Yatırım Ortaklığı A.Ş Kurul Karar Organı tarafından 16/506 sayılı toplantısında alınan karar neticesinde Kamu Aydınlatma Platform'unda bilgi formu ve dönüşüm raporunu yayınladı.

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin yapımı süren 3 kültür merkezi, 2 ilkokul, 1 bilgi evi ve spor merkezi, 2 altgeçit, 1 cem evi ve kültür merkezi, izcilik kampı ve dolgu alan park çalışmalarını denetledi.

Demet Bilgi Haberi

Demet Bilgi

Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Olğun, Ramazan Eşsiz, Demet Bilgi ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu. 


Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; u- 1-İNŞAATÇILIKLA ALAKALI OLARAK: a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları...