15 / 05 / 2024

demet öger kimdir

demet öger kimdir

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Recep Süleyman Özdil, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 15 Haziran 2017'de gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Peki, Recep Süleyman Özdil kimdir?

Melda Mutcuoğlu kimdir?

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi oldu. Peki, Melda Mutcuoğlu kimdir?

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Kira stopajı vergi mükellefi kimdir?

Kira stopajı; gerçek ve tüzel kişilere ait mülklerin işyeri amaçlı kiraya verilmesinde, kiracı tarafından brüt kira bedeli üzerinden kesintiye tabi tutularak vergi dairesine ödenen vergiye deniyor. Peki, kira stopajı vergi mükellefi kimdir?

Vasiyeti yerine getirme görevlisi kimdir?

Vasiyet işlemi gerçekleştirilirken yerine getirilmesi gereken kanunla da sınırlandırılmış belirli kurallar vardır.Bu vasiyet işlemi gerçekleştirilirken de bir görevli bulunması gerekiyor.Peki,vasiyeti yerine getirme görevlisi kimdir?

Demet Şener: Fikirtepe'de tüketici fiyatların artmasını bekliyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Anka Evim Kadıköy Satış Koordinatörü Demet Şener; Evim Kadıköy projesinden ve Fikirtepe bölgesindeki diğer kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti...

42 Maslak’ta düzenlenen Patronlar Okulu'nun bu haftaki konuğu Demet Sabancı Çetindoğan oldu!

42 Maslak'ta düzenlenen “Patronlar Okulu” toplantıları iş dünyasının önemli simaların katılımlarıyla 13 Ağustos-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinliğin bu haftaki konuşmacısı MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan oldu

Sait Molu kimdir?

1996 yılında açılış gerçekleştirilen ERÜ Tıp Fakültesi Acil Servisi'nin de mimarı olan, Karsu Tekstil onursal başkanı Sait Molu kimdir? Sait Molu, yaşamı boyunca hangi işlerde görev aldı?

İdris Yamantürk kimdir?

1957 yılında İdris Yamantürk adıyla şahsi firmasını kuran ve 1958 yılında Güriş firmasının kuruluşunu gerçekleştiren İdris Yamantürk kimdir? İşte İdris Yamantürk, başka hangi işlere imza attı?

Yavuz Selim Köşger kimdir?

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir? Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yavuz Selim Köşger, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Yavuz Selim Köşger...

Günter Behnisch kimdir?

Alman mimar Günter Behnisch 14 Temmuz 2010’da 88 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. 1972 yılında Münih Olimpiyatları için gerçekleştirdiği tasarımı, demokratik mimarinin ve ulusal gururun bir sembolü oldu. Peki Günter Behnisch kimdir?

demet öger kimdir Haberi

demet öger kimdir

Türk-Amerikan iş kadını ve yazarı Demet Öger Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Hürriyet'te yer alan habere göre; Öger, Milli Eğitim Bakanlığı görüştükten sonra okul için arazi arayışına girdi.

Okulun temel atma törenine Hollywood yıldızı Susan Sarandon da katılacak. 


  Elazığlı hayırseverler 19 okul...