10 / 05 / 2024

Demir EkoSan Sanayi Sitesi

Demir EkoSan Sanayi Sitesi

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Erdoğdu ve Fuat Düger ortaklığında kuruldu.

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile 

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Gkr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ufuk Türk tarafından kuruldu.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Demir EkoSan Sanayi Sitesi Haberi

Demir EkoSan Sanayi Sitesi

İnşaat sektörünün önemli temsilcilerinden Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'nin inşasını üstlenecek.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre;  242 bin 400 metrekare alana sahip proje, 2022 tarihinde tamamlanacak. Proje enerjisini ve suyunu da kendisi üretecek. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projeye ilişkin şu bilgileri veriyor: "Altı blokta 362 adet ruhsatlı imalathane, 65 dükkân, 3 bin kişilik fuar, kongre, balo, toplantı salonları, sosyalleşme imkânı sunan kafe ve restoranlardan oluşan, yaşamı ve ticareti içinde barındıran bir çekim merkezi yaratacağız. Projemiz, Kanal İstanbul'un hayata geçmesiyle İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı olacak."

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını...