03 / 05 / 2024

Demir fiyatları 26 Ocak 2015

Demir fiyatları 26 Ocak 2015

İnşaat Demiri: Betonarme yapılarda kayma ve çekme gerilmelerini karşılamak amacı ile beton içine konulan, özel şekillendirilmiş çeliğe inşaat demiri denir. İşte demir fiyatları 26 Ocak 2015...

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları rekor zam sonrası resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL olması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına zam üstüne zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 26 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 26 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar gelmeye başladı. Gelen zamlar ile demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları 2022 ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı  malzemelerinden biri olan demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demire peş peşe indirim geldi! 2 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için büyük öneme sahip demir fiyatlarına dün gelen indirimden sonra bugün de indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte inşaat demir fiyataları resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar?

Demir fiyatları 26 Ocak 2015 Haberi

Demir fiyatları 26 Ocak 2015


İnşaat Demiri: Betonarme yapılarda kayma ve çekme gerilmelerini karşılamak amacı ile beton içine konulan, özel şekillendirilmiş çeliğe inşaat demiri denir.


* Pik demir: %4–%5 karbon ve değişen oranlarda katışkı (S, Si, P gibi) içerir. Demir cevherinden dökme demir ve çeliğe giden yolda bir ara ürün olarak değerlendirilebilir.


* Dökme demir: %2–%4 arasında karbon, %1 – %6 silisyum, ve az miktarda manganez içerir. Pik demirde bulunan ve malzeme özelliklerini olumsuz etkileyen, kükürt ve fosfor gibi katışkılar, kabul edilebilir seviyelere düşürülmüştür. 1420–1470 K arasındaki ergime sıcaklığı, her iki bileşeninin ergime sıcaklığından daha düşüktür ve bu özelliği ile demir ve karbon birlikte ısıtılmaları durumunda ilk ergiyen ürün olur. Mekanik özellikleri, büyük ölçüde, bileşiminde bulunan karbonun aldığı forma bağlıdır. 'Beyaz' dökme demirlerde karbon sementit veya...