22 / 07 / 2024

demir fiyatları bugün ne kadar

demir fiyatları bugün ne kadar

Milyonlarca kişinin beklediği demir indirim haberi şimdi geldi. Dolar kurunun tarihi zirvesine ulaşması ile üretici firmalar büyük baskı altında kaldı ve demir fiyatları düşmeye başladı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 eylül demir fiyatları kaç lira? İşte günce demir fiyat listesi...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Kapalıçarşı gram altın fiyatları canlı! Altın fiyatları bugün ne  kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 'altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları.

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

15 Mayıs 2024 altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın fiyatı 2024 ne kadar? 15 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın fırladı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde adeta gaza bastı. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın füze gibi fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

demir fiyatları bugün ne kadar Haberi

demir fiyatları bugün ne kadar

Fahiş fiyatlara yükselen demir fiyatlarına gelen indirimden sonra bugün de beklenen indirim haberi geldi. Doların yükselişi demir fiyatlarını olumsuz etkiledi. 

Konu hakkında sektör temsilcilerinden demir fiyatları ile ilgili değerlendirmeler geldi. Sektör temsilcileri demir fiyatlarına gelen zam ve indirimleri şöyle değerlendiriyor: ''  Merkez bankamız ağustos ayı toplantısında faizleri 100 baz puan geri çekti, akabinde 17.800 direncini geçmekte zorlanan dolar kuru 18.100 seviyelerine çıktı. EUR/USD Paritesinde 0,9904 seviyesi görülerek ibre eurodan dolara dönmüş oldu.18.400 tarihi zirvesi bulunan dolar için 18.100/18.200 bandını destek haline dönüştürebilir ise yeni tarihi zirveleri test edecektir aksi halde 17.800 desteğine geri çekilebilir.

Üretici fiyatları 650/660 dolar üzerinden fiyatlanan demir fiyatları tüccar bazlı 630 dolar seviyelerine kadar işlem görmeye devam ediyor. Oldukça hacimsiz ve durgun seyreden piyasamız için...