14 / 05 / 2024

Demir Gayrimenkul adres 

Demir Gayrimenkul adres 

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Cengiz Demir Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Demir Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Cengiz Demir tarafından kuruldu.

İş yeri kiralamalarında stopaj yeniden yüzde 20’ye yükseldi!

İSTOÇ İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç Demir gayrimenkul sahiplerine 2022 yılı vergilendirme dönemi ile ilgili önemli uyarılar yaptı. İşte Demir'in o uyarıları...

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Atay tarafından kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Suna Demir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suna Demir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Suna Demir tarafından kuruldu.

Memet Tayran Demir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Memet Tayran Demir'in kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkan Vekilliği görevinden ayrılma isteği onaylandı...

Demir Grup’tan gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım!

Demir Grup gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım planlıyor. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “2018 ve 2019 Demir Grup için yatırım yılı olacak” dedi.

Muneer Al Awadhi Gayrimenkul Demir Doğrama Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muneer Al Awadhi Gayrimenkul Demir Doğrama Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M Hasan Al Awadhı tarafından kuruldu.

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Num Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nurullah Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir Gayrimenkul adres  Haberi

Demir Gayrimenkul adres 

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Mevzuatın izin ve yetki verdiği gayrimenkul değerleme işlemlerini yapmak. Kira rayiç bedelleri tespit etmek, bu konuda rapor hazırlamak, hazırlanan raporları belli sürelerde yeniden düzenlemek...

Adres: Merkez Mh.Ayazma Cd.Nef 11 Bl No:21/50...