06 / 05 / 2024

Demir Grup panel üretimi

Demir Grup panel üretimi

Gayrimenkul projeleriyle tanınan Demir Grup, 22 milyon dolara yerli panel üretecek. Demir Grup yerli panel üretimine 1 Nisan'da başlayacak.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile A.Ashraf Fathy Aboulkhaıt, A.Fathy A. Abulkhaır ve Yılmaz TAmer Demir ortaklığında kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akif Atila,  Muhammet Raşit Yavuz ve Sadet Demir tarafından kuruldu.

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Demir Grup panel üretimi Haberi

Demir Grup panel üretimi

Geçen yıl mayıs ayında İtalyan Enerray ve Tekno Şirketler Grubu’nun ortak girişimi olan Tekno Ray Solar, 20 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak olan güneş enerjisi santralini faaliyete aldı. Bu tesisin kurulu gücü 22.5 megavat. Geçen hafta ise Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santralinin ihalesi yapıldı. Limak-CMECHaeron Solar Ortak Girişim, Kalyon- Hanwha Grubu, Çalık Enerji- Solargiga Ortak Girişimi, AKC Güneş Ortak Girişim Grubu’nun katıldığı ihaleyi Kalyon-Hanwha kazandı.


Bu ihale ile Türkiye'de yılda minimum 500 megavat fotovoltaik modül üretim kapasitesine sahip fabrika kurulumu gerçekleştirilecek ve 10 yıl boyunca da Ar-Ge yapmak şartıyla bin megavatlık bağlantı kapasitesi tahsisi yapılacak. Yenilenebilir enerjinin en önemli projelerinden sayılan her iki çalışmanın adresi ise Konya... Türkiye’nin güneşte üssü haline gelen Konya, yeni bir projeye daha ev sahipliği...