07 / 05 / 2024

Demir Grup Plastik iletişim

Demir Grup Plastik iletişim

Demir Grup Plastik İnşaat Metal Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erkek tarafından kuruldu...

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Faik Sevim tarafından kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Demir Grup Plastik iletişim Haberi

Demir Grup Plastik iletişim

Demir Grup Plastik İnşaat Metal Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erkek tarafından kuruldu...

Demir Grup Plastik İnşaat Metal Kimya Lojistik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:1-Her türlü plastik Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. 3-Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 4-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt ve inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 5-Her türlü metal demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Bilumum kimyasal maddeler ve...