03 / 05 / 2024

Demir kilise restorasyon

Demir kilise restorasyon

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'ni restore eden Fikriye Bulunmaz yaptığı çalışmasıyla Bulgaristan'dan ödül aldı. 

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Orhan, Cem Demir, Mustafa Cömert ve Serdar Orhan ortaklığında kuruldu.

Hicaz Demir Yolu'nun restore edilmesi planlanıyor!

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi, Sultan 2. Abdülhamid döneminin önemli projeleri arasında yer alan Hicaz Demir Yolu'nun restorasyon çalışmaları için Ürdün'de toplandı.

Mimar Fikriye Bulunmaz'a Bulgaristan'dan ödül!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'ni restore eden Fikriye Bulunmaz yaptığı çalışmasıyla Bulgaristan'dan ödül aldı. 

Balat'taki Demir Kilise açıldı!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Kilisenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı..

Balat'taki Demir Kilise bugün açılıyor!

İstanbul'un Fatih İlçesi'ne bağlı Balat'ta yer alan Demir Kilise (Sveti Stefan Kilisesi), restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılıyor..

Balat'taki Demir Kilise yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balat'taki Demir Kilise'nin açılışını yarın yapacak. Kilise 9 yıl sonra ibadete açılacak.

Balat'taki Demir Kilise 7 Ocak 2018'de açılacak!

Tamamen demirden oluşan ve Haliç'in kıyısında monte edilerek, 1898'de hizmete açılan Balat'taki kilise, kapsamlı restorasyonunun ardından 7 Ocak 2018'de yeniden açılacak.

Helenistik Mimarlık Restorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helenistik Mimarlık Restorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Dünyanın tek Demir Kilise'si restore ediliyor!

Haliç'in kıyısında bulunan ve 'Demir Kilise' olarak bilinen Sveti Stefan Bulgar Kilisesi yeniden hayat buluyor. Kilisenin dış cephe restorasyonu devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kilisenin içinin yenilenmesi için de ihaleye çıktı.

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Erdem Kukaracı ve Sinan Demir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın'daki Dandalaz Köprüsü restorasyon sırasında yıkıldı!

AYDIN’IN Karacasu İlçesi’nde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Demir kilise restorasyon Haberi

Demir kilise restorasyon

İstanbul Balat Sahili'ndeki 121 yıllık Demir Kilise, 7 yıllık restorasyonunun ardından ibadete açıldı. NTV'de yer alan habere göre, restoratörü 59 yaşındaki Fikriye Bulunmaz, yaptığı çalışmayla Bulgaristan'dan ödül aldı. Fikriye Bulunmaz; Galata Mevlevihanesi ve Ayasofya'da da restorasyon çalışmaları yaptı. Şimdi ise Eyüpsultan'daki Tarihi Feshane'de çalışmalarını...