21 / 05 / 2024

Demir Lavida nerede

Demir Lavida nerede

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Hadımköy bölgesinde yükselen Demir Lavida Evleri 'nde 449 daire ve 39 ticari birim yer alıyor. İşte Demir Lavida ödeme planı...

La Vida Demir İnşaat projesinde 183 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Demir La Vida projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları belirlendi. Dairelerin fiyatları 183 bin TL ile 747 bin 400 TL arasında değişen proje; Büyükçekmece'de yükseliyor

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir Ekosan nerede?

Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan nerede? İşte Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ayışığı Butik Evleri nerede?

Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik Evleri'nde teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance projesinde 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Projede daire fiyatları minimum 285 bin TL olarak belirlendi. Peki Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire!

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire alanları 60 metrekareden başlıyor. 24 aya kadar vade farksız taksit yapılan projede ayrıca banka kredisi ile ödeme de yapılabiliyor.

Demir Lavida Evleri fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

Demir Lavida nerede Haberi

Demir Lavida nerede

Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Demir La Vida Hadımköy projesinin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Demir Lavida ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 110 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Büyükçekmece Demir La Vida Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları minimum 60 metrekare, maksimum 500 metrekareden oluşuyor. 


Birçok sosyal yaşam alanlarına sahip Demir Lavida Evleri'nde;  yürüyüş yolları, oyun alanları, localar, yeşil alanlar, seyir terası, spor alanları, güneşlenme terası, dans stüdyoları, yüzme havuzu, akıllı ev sistemi, bankalar, market, güvenlik de bulunuyor.


Demir Lavida ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salonlar 347 bin TL, 2...