03 / 05 / 2024

Demir Madencilik

Demir Madencilik

Çatalağzı Termik Santrali özelleştirilmesine Elsan Elektrik, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri, Limak İnşaat, Demir Madencilik-Yat Yapım Turizm ve IC İçtaş Enerji olmak üzere 5 firmadan teklif geldi

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon 500 TL sermaye bedeli ile Zeliha Demir tarafından kuruldu.

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Akdem Investment İnşaat Gayrimenkul Madencilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akdem Investment İnşaat Gayrimenkul Madencilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Heybet Demir ve M.Khudair Abbas Abbas ortaklığında kuruldu.

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Gençdem Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençdem Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim Demir, Ömer Demir ve Selçuk Demir ortaklığında kuruldu.

Demkarmad İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demkarmad İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kalender Demir ve Kamil Yaraş ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Demir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Kesikköprü Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 3 Mart'ta!

Kesikköprü Madencilik tarafından, Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi" ÇED bilgilendirme toplantısı 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de köy kahvesinde yapılacak.

Çatalağzı'ndan Elsan'a çağrı!

Çatalağzı'ndan Elsen'a çağrı geldi. Çatalağzı Santrali özelleştirmesinde, en yüksek teklif sahibi Demir Madencilik'in ek teminatı yatırmaması nedeniyle ikinci sıradaki teklif sahibi Elsan Elektrik'e çağrıda bulunuldu.

Demir Madencilik Haberi

Demir Madencilik

Karadeniz kıyısında ormanlık alanda kurulu olan Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi'nde faaliyet gösteren Çatalağzı Termik Santrali'nin ihalesine 5 teklif geldi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Çatalağzı Termik Santrali özelleştirme ihalesi için teklif verme süresi dün saat 17.00'da dolmuştu. 


Çatalağzı Termik Santrali'ne bu firmalardan teklif geldi;

- Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

- Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. 

- Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

- Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi- Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

- IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. teklif verdi. 


Çatalağzı Termik Santrali için oturumlarla kimin kazandığı belirlenecek. Toplam 300 MW kurulu güce sahip Çatalağzı Termik Santrali elektrik enerjisinin yüzde 1,5'ini karşılıyor. 


Geçtiğimiz günlerde de Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy...