29 / 04 / 2024

Demir Romance bir yol öteleme şansı

Demir Romance bir yol öteleme şansı

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesine özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir Romance'ın erken teslimi kutlandı!

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir Romance yaşam coşkulu bir etkinlikle yeni döneme başladı!

Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Demir Romance’te yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000

Demir Romance'da erken teslim müjdesi!

Demir İnşaatı'ın Demir Romance projesinde teslimler Temmuz ayında başlıyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çekti.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Demir Romance'ın 22 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor.

Demir Romance'tan Sevgililer Günü kampanyası!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen çiftler, Demir Romance’dan alacakları ev karşılığında 4 günlük keyifli bir kış tatilinin tadını doyasıya yaşayacaklar.

Demir Romance satış ofisi iletişim!

Toplamda 776 adet daireden oluşan Demir Romance Evleri 'nde 1+1'den 4,5+1'e kadar birçok daire tipleri bulunuyor. Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance bir yol öteleme şansı Haberi

Demir Romance bir yol öteleme şansı

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor. Kampanyada ayrıca taksitler 1 yıl sonra banka kredisi garantörlüğünde 120 ay vadeli olarak ödeme fırsatı peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uyguluyor. 

Yatırım değeri 235 milyon lira Projede 776 konut, 60 ticari alan yer alıyor ve 235 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Evlerin büyüklüğü 66 metrekare ila 268 metrekare arasında değişiyor, tenin geneli 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri ile 18 arasında değişen toplam 7 bloktan oluşuyor. 


Bugün 


Tel: 444 2 116

Web adresi: