18 / 05 / 2024

Demir Romance inşaatında son durum ne

Demir Romance inşaatında son durum ne

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Demir Romance projesinin şantiye görüntülerini Facebook ve Twitter sayfalarında paylaştı. İşte 29 Mayıs 2014 itibariyle Demir Romance inşaatının son halini gösteren şantiye fotoğrafları...

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Sancaktepe sahra hastanesinin inşaatında bazı bölümler tamamlandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edileceğini açıkladığı Sancaktepe sahra hastanesinin inşaatında demir kolonlar konuldu ve bazı bölümler tamamlandı...

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Bakü-Tiflis-Kars demir yolu inşaatında sona yaklaşıldı!

Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hattının Gürcistan kısmındaki inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Açıklamada, geçtiğimiz günlerde hattın Gürcistan'dan Türkiye sınırına kadar olan bölümünde dizel lokomotiflerle deneme sürüşleri yapıldığı belirtildi.

Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde temeli 2011 yılında atılan ancak ihaleyi alan yüklenici firmadan kaynaklanan sıkıntılar sonrası uzun bir süre kaderine terk edilen 250 yataklı yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar yeniden başladı.

Şile Spor Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor!

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Şile spor merkezinin inşaatında sona doğru yaklaşılıyor. Merkezin yapımı devam ederken merkezin kaba inşaatında sona gelindi.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay'ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Demir Romance inşaatında son durum ne Haberi

Demir Romance inşaatında son durum ne


Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde konumlandırdığı ve yüzde 60'ını sattığı Demir Romance projesinin şantiye fotoğraflarını sosyal paylaşım siteledi Facebook ve Twitter'da paylaştı...


İşte 29 Mayıs 2014 Perşembe günü itibariyle Demir Romance şantiyesinden güncel kareler...


Toplam 7 blok halinde inşa edilen Demir Romance projesi 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet dükkandan meydana geliyor. 



Demir Romance 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.



Projede teslimlerin Kasım 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. 



Beylikdüzü Demir Romans ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödeniyor. 



Kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. 



Demir Romance sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna,...