14 / 05 / 2024

Demir Romance ışın karaca konseri

Demir Romance ışın karaca konseri

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "Erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir Romance'ın erken teslimi kutlandı!

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı

Demir Romance'ta hemen teslim üniteler!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Projede hemen teslim ünitelerin satışları devam ediyor.

Demir Romance yaşam coşkulu bir etkinlikle yeni döneme başladı!

Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Demir Romance projesinin erken teslimi kutlandı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "Erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Demir Romance’te yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1' e kadar farklı daire seçeneğine sahip Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance ışın karaca konseri Haberi

Demir Romance ışın karaca konseri

 Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı.


Demir inşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı. 18 Eylül'de (dün) düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti


Türkiye'de herkesi üzen olumsuz gelişmeler nedeniyle açılış programını eylül ayına ertelediklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:


"Allah’tan şehitlerimize rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.Üzüntülerimiz ve sıkıntılarımız olsa da bir Demir İnşaat geleneği olarak bu akşam sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz. 2013 yılında inşaatına başladığımız ve geleneğimizi bozmayarak temmuz ayından itibaren teslimlerini gerçekleştirdiğimiz...