29 / 04 / 2024

Demir Romance özel kampanya

Demir Romance özel kampanya

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesine özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor.

Demir Romance ve Demir La Vida'da sonbahar kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla! 31 Aralık son gün!

Yüzde 5 peşinatla ağustosta taşınma imkanı sunuyor Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, "Yüzde 5 peşin, Ağustos'ta taşın" kampanyası düzenledi.

Demir Romance’tan yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın kampanyası!

Demir Romance’tan yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın kampanyası başladı. Demir İnşaat, Ağustos 2015’te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance’ta yılsonuna özel, “Yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın” kampanyası düzenledi.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance projesinde 270 bin TL'ye 1+1!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 271 bin TL'ye! Şimdi al seneye öde!

Beylikdüzü'de yükselen Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 271 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası da devam ediyor.

Demir Romance, 11-14 Eylül'de CNR Emlak Fuarı’na yeni kampanyasıyla katılacak!

İnşaat sektöründe başarı dolu 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacak.

Demir İnşaat CNR Emlak Fuarı'na Demir Romance ve La Vida ile katılıyor!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center'da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance özel kampanya Haberi

Demir Romance özel kampanya

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor. Kampanyada ayrıca taksitler 1 yıl sonra banka kredisi garantörlüğünde 120 ay vadeli olarak ödeme fırsatı peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uyguluyor. 

Yatırım değeri 235 milyon lira Projede 776 konut, 60 ticari alan yer alıyor ve 235 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Evlerin büyüklüğü 66 metrekare ila 268 metrekare arasında değişiyor, tenin geneli 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri ile 18 arasında değişen toplam 7 bloktan oluşuyor. 


Bugün 


Tel: 444 2 116

Web adresi: