14 / 05 / 2024

demir romance şimdi al 3 ay sonra öde

demir romance şimdi al 3 ay sonra öde

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance'ta şimdi al, teslimde öde!

Demir Romance'ta şimdi al, teslimde öde kampanyası devam ediyor. 37 bin metrekare alan üzerinde inşa edin projede daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Demir Romance'tan 'şimdi al, teslimde öde' kampanyası!

Demir İnşaat, 776 konuttan oluşan Demir Romance teslimlerini 2015'in Ağustos ayında yapmayı planlıyor. Demir Romance Evleri'ne yüzde 5'ten başlayan düşük peşinatlarla sahip olunabilecek.

Demir Romance projesinde şimdi al seneye öde! 257 bin TL'ye!

Demir Romance projesinde fiyatlar 257 bin liradan başlıyor. Projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Demir Romance Beylikdüzü'nde 499 bin TL'ye 3+1! Şimdi al seneye öde!

Demir Romance Beylikdüzü'nde yer alan daire seçeneklerinden 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 499 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede şimdi al seneye öde kampanyası ise devam ediyor.

Demir İnşaat Demir Romance Beylikdüzü'nde şimdi al seneye öde!

Demir İnşaat Demir Romance Beylikdüzü'nde uygulanan şimdi al seneye öde kampanyası devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 257 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor.

Demir Romance projesi ödeme

Demir Romance projesi ödeme planı kapsamında konut fiyatlarında yüzde 8 indirim uygulanırken, "Şimdi al seneye öde" kampanyasına devam ediliyor. 7 bloktan oluşan projede daireler Kasım 2016'da teslim edilecek...

Demir Romance Beylikdüzü'nde 257 bin TL'ye! Şimdi al seneye öde!

Demir Romance Beylikdüzü'nde yer alan dairelerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor. Yüzde 8 indirim yapılan projenin ödeme koşulları kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası devam ediliyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta yüzde 8 indirim! 257 bin TL'ye!

Beylikdüzü Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 8 indirim ve şimdi al seneye öde kampanyası ise sürüyor.

Demir Romance Beylikdüzü'nde 499 bin TL'ye 3+1! Şimdi al seneye öde!

Demir Romance Beylikdüzü'nde yer alan daire seçeneklerinden 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 499 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası uygulanıyor.

Demir Romance Evleri Beylikdüzü'nde 257 bin TL'ye! Yüzde 8 indirimle!

Demir Romance Evleri Beylikdüzü'nde yer alan dairelerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 indirim ve de şimdi al seneye öde kampanyası müşterilere sunuluyor.

Demir Romance Beylikdüzü'nde şimdi al seneye öde! Yüzde 8 indirimle!

Demir Romance Beylikdüzü projesinde yer alan daireler için şimdi al teslimde öde kampanyası sürüyor. Toplam 37 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje kapsamında yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 271 bin TL'ye! Şimdi al seneye öde!

Beylikdüzü'de yükselen Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 271 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası da devam ediyor.

demir romance şimdi al 3 ay sonra öde Haberi

demir romance şimdi al 3 ay sonra öde
Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası kapsamında, ev alanlar ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmı 3 ay sonra ödemeye başlayacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yaşamın başladığı Demir Romance'deki sınırlı sayıdaki son daireler için yaptıkları bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış bir evde yeni bir yaşama başlama fırsatı sunduklarını söyledi. Yeni evini şimdi alacak olanların ödemeye mayıs ayında başlayabileceklerini belirten Hamit Demir, "Demir Romance'de kalan sınırlı sayıda daire için kampanya yaptık. Demir Romance'den akıllı bir ev almak için bu...