29 / 04 / 2024

demir zammı

demir zammı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, demir ve çimentoya son üç ayda yapılan zamları eleştirdi...

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatları rekor zam sonrası resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL olması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına şubat zammı! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 1 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatları Şubat ayında da yükselmeye devam ediyor. Yeni aya rekorla başlayan demir fiyatları resmen fırladı. 1 Şubat 2023 demir fiyat listesi...

Demir cevheri fiyatları zirveyi gördü

Çin'e demir cevheri fiyatları zirveyi görürken yurt içinde de inşaat maliyet endeksinin asgari ücret zammı ile birlikte yüzde 17 yükselmesi öngörülüyor.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir fiyatı dibe çöküyor! 21 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 21 Ekim 2022 Cuma günü indirim  geldi. Dün gelen 100 TL'lik zammın ardından bugün gelen indirim haberi ile beraber 1 ton demir fiyatı resmen dibe çöktü. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? İşte 22 Eylül 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen 100 liralık zammın ardından bugün bir zam daha geldi. Peki 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar oldu? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına bayram zammı geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte demir ve bakır hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Dolar kurunun 17,39 TL olması ile hurda fiyatları da yükselişe geçti. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? İşte güncel hurda fiyatları 8 Temmuz 2022...

İnşaat sektörü temelden sallanıyor! Çimento, beton ve demir fiyatlarına gelen zamlar 'artık yeter' dedirtti!

Konut sektöründeki fiyatlar gündemden hiç düşmüyor. Konut fiyatlarına gelen zamlar aynı orantı da kira fiyatlarını da etkiliyor. Konuta gelen zammı anlamak için temele inmek gerekiyor. İnşaatın temelinde; demir, çimento ve beton fiyatları bulunuyor. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörüne nisan zammı geldi mi? Çimento, demir, kum ve tuğla fiyatları kaç lira oldu?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe artıyor. Bu artışın altında son zamanlarda demir, çimento, tuğla ve kuma yapılan zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, demir ve kum fiyatları bugün kaç lira? İşte 4 Nisan çimento, demir, tuğla ve kum fiyatları...

1 ton demir fiyatı ne kadar? 24 Mart 2022 demir fiyatları!

Demir fiyatlarına gelen zamlar İnşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları bir haftadır aynı fiyatlar üzerinden satılırken bugün son dakika zammı geldi. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? 24 Mart 2022 demir fiyatları...

Demir zammı konut fiyatlarını nasıl etkiler?

İnşaat sektörünün ana maddesi olan demir ve çimento fiyatlarındaki son 3 ayda yapılan yaklaşık 1.000 TL'lik zam inşaat sektörünü zora soktu.

Yazla birlikte faiz ve zam geldi, konut satışları düştü!

Yazla birlikte artan kredi faizlerinin üzerine bir de demir zammı geldi. Konut satışları da düştü. Sektör temsilcileri durgunluğun aşılması için umudunu Eylül ayına bağladı

demir zammı Haberi

demir zammı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, inşaat sektörünün ana maddesi olan demir ve çimentoya son üç ayda yapılan zamların sektöre vermek istedikleri dinamizmi olumsuz etkileyebileceğini dile getirdi.

TOKİ Başkanı Bulut, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, İdare'nin ekonomi, üretim ve istihdama yüksek oranda katkı yaptığını söyledi.

Yaptıkları yatırımlarla sektörü canlandırmaya çalıştıklarını dile getiren Bulut, "İnşaat sektörünün tüm paydaşları olarak aynı geminin içindeyiz. Sektörde oluşan bu olumlu havayı sürdürmek amacıyla hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Bindiğimiz dalı kesmemeliyiz." diye konuştu.

İnşaat sektörünün ana maddesi olan demir ve çimentoya son üç ayda yapılan zamların sektöre vermek istedikleri dinamizmi olumsuz etkileyeceği uyarısında da bulunan Ömer Bulut, şöyle konuştu:

"İnşaat sektörünü bir ağacın ana gövdesi, alt sektörleri bu gövdenin dalları gibi görüyoruz. Her alt...