03 / 05 / 2024

Demirağ OSB ne zaman açılacak

Demirağ OSB ne zaman açılacak

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Levent Demirağ, Maliye Bakanlığı’nda hangi görevde yer aldı? Hangi alanlarda çalıştı?

Levent Demirağ hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Sabancı Holding’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Demirağ ile ilgili tüm merak edilen her şey...

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Sivas Demirağ OSB 2021'de tamamlanacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kentin yatırım üssü olacağını söyledi.

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

OSB'lerde spekülatif arsa tahsis ve satışlarının önüne geçilecek!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde spekülatif arsa tahsis ve satışının önüne geçilecek olan düzenleme hayata geçti. 

Demirağ OSB ne zaman açılacak Haberi

Demirağ OSB ne zaman açılacak

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Ekonomi Şurası toplantısında Sivas ve 13 ilin yer aldığı İç Anadolu Bölgesinin sorun ve sıkıntılarınıı açıkladı.

Hürriyet.'te yer aalan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Ekonomi Şurasında Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken, 13 İl ve 63 Oda-Borsa tarafından hazırlanan 16 maddeden oluşan talepleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Başkan Mustafa Eken, "İç Anadolu Bölgesinde bulunan 13 İl, 63 Oda ve Borsa Başkanı adına bölgenin sorun, sıkıntı ve taleplerini Yiğidolar diyarı Sivas’tan aktaracağım" şeklinde konuştu. 

"Sayın Cumhurbaşkanım, ülkemiz adına vermiş olduğunuz üstün çaba ve gayretlerinizden ötürü tüm oda ve borsa başkanlarımız adına teşekkür ediyorum" diye konuşan...