28 / 04 / 2024

demirbaş yapı inşaat

demirbaş yapı inşaat

Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti.

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ahmet Demirbaş tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Yapı-Yapı İnşaat İş Geliştirme Direktörü Orkun Komutekir, iki tane lüks konut projesi inşa edeceklerini dile getirdi.

Gcd Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gcd Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gürsoy, Engin Cüre ve Ali Şükrü Demirbaş tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

demirbaş yapı inşaat Haberi

demirbaş yapı inşaat

Yıldızı parladı 

Türkiye bir turizm cenneti. Üç tarafı denizlerle çevrili, yemyeşil doğaya sahip ülkemizde en popüler tatil mekanları olarak Antalya, Bodrum ve Çeşme öne çıkarken, son yıllarda en çok yıldızı parlayan yerlerden biri de Cunda. Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti. 


6 ayda bitirdi

Balıkesir Ayvalık'a bağlı Cunda'da, otelci arkadaşının da teşviğiyle otel yatırımı yapmaya karar verdiğini kaydeden Sefa Demirbaş, "Çok sevdiğim için zaten yılda 5-6 kez Cımda'ya gicüyordum. Mola Cunda adını verdiğimiz butik otelimizi 6 ayda inşa edip döşedik. 12 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ettiğimiz otelimiz 21 delux, 9 suit olmak üzere deniz ve orman manzaralı 30 odadan oluşuyor" dedi. 

Günümüzde pek çok kişinin...