17 / 05 / 2024

Demirbaş Yapı Ortaklığı

Demirbaş Yapı Ortaklığı

W Roof projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de konumlandırılıyor. Bu ay inşaatı başlayacak projenin satışları ise yarın başlıyor

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 

Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı'ndan 2 yeni proje geliyor!

Kurtköy'de konut projeleri hayata geçiren Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı bölgede 2 yeni proje inşa edeceğini açıkladı. 

ASAF İş Ortaklığı yeni projelere odaklandı!

Al Zamil, Seha Yapı,Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor. 

Esta İnşaat-A Yapı Üsküdar Bulgurlu projesi ile 897 konut geliyor!

Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı, Üsküdar Bulgurlu'da 897 konutluk proje yapıyor. Projenin 2019 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor..

Demirbaş 360 Kurtköy fiyat!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Demirbaş 360 Kurtköy fiyat listesi 538 bin 480 TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimler Eylül ayında yapılacak.

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Demirbaş Yapı 250 milyon TL'lik 2 yeni projeye başlayacak!

360 Kurtköy projesini 12 ay önce bitiren Demirbaş Yapı’nın patronu Sefa Demirbaş, “Bu projeyi bitirir bitirmez, eylülde 250 milyon TL’lik iki yeni temel atacağız” açıklamasını yaptı.

Wanda Group, Türkiye’ye Mar Yapı ortaklığıyla geliyor!

Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarıyla dikkat çeken Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor.

Svot Yapı Tarabya Life fiyat!

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tarabya Life projesi İstanbul Sarıyer ilçesine bağlı Ferahevler bölgesinde yer alıyor. Svot Yapı Tarabya Life fiyat listesi 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor.

Demirbaş Yapı Ortaklığı Haberi

Demirbaş Yapı Ortaklığı

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı ile yükselen W Roof projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de konumlandırılıyor. İnşaatına bu ay içerisinde başlanacak WRoof projesi kapsamında 214 konut yer alıyor. Wroof Evleri teslimlerin inşaat başlangıcından itibaren 1.5 yılda yapılması planlanıyor. 


17 dönüm alan üzerinde kurulan WRoof Evleri'de teraslı konutlar, loft konutlar ve bahçe katı konutlar yer alıyor. Yarın satışa çıkacak W Roof Kurtköy'de henüz detaylar belirlenmedi. Projenin yola bakan kısımlarında mağazalar da yer alacak. wRoof Kurtköy Evleri, Atlantis City'ye 3 dakikalık mesafede.


0216 702 18 18

http://www.erguvaninsaat.com/

Kübra...