19 / 05 / 2024

Demirhan Dosdoğru

Demirhan Dosdoğru

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demirhan Dosdoğru tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi'nde kuruldu

Özgehan Doğruöz: Evin en önemli bölümü banyodur!

Elazığ Vitra Bölge Bayisi Müdürü Özgehan Doğruöz, Vitra’nın Doğu Bölgesine ağırlık veren bir firma olduğunu söyleyerek, ilimiz de ki banyoları kendilerinin inşa etmek istediklerini belirtti

Doğru yalıtımla yüzde 50 tasarruf mümkün!

ÇATIDER, Tasarruf Günü’nde ısınma faturalarını yarıya düşürmenin formülünü açıkladı. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz:“Doğru yalıtım ve doğru çatı uygulamaları ile enerji faturaları yüzde 50’ye varan oranda azalır. Yalıtımla Türk ekonomisi de kazanır. " dedi.

Çağatay Özdoğru’ya seçkin mezun ödülü!

GEORGE Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından verilen “Seçkin Mezunlar” ödülüne, Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru da layık görüldü.

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın Florya ve Riva’yı değerlendirilmesi doğru!

“Florya ve Riva’nın değerlendirilmesi gerekiyordu. Tek tedirginliğim Türk ekonomisinin ve buna bağlı olarak konut sektörünün düşüşte olduğu bir döneme girmiş olmamız. Yoksa yapılan iş doğru.”

Mehmet Özhaseki: Doğru kentsel dönüşüm yapmak lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Doğru kentsel dönüşüm yapmak lazım. Bu doğru dönüşümü gerek zemin etüdüne, gerek üstündeki yapıya, bilimi, feni ne tarif ediyorsa ona uyarak yapmak lazım" dedi.

Doğru lokasyonda doğru yaşam alanları oluşturuyoruz!

KLK Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. " dedi.

Hüseyin Sözlü: Adana'nın sahilleri doğru planlanmalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölgedeki 163 kilometrelik sahilin betonlaşmaya mağlup olmadan yatırım almasının doğru planlama ve cazip teşviklerle mümkün olacağını belirtti.

Konut almak için doğru zaman!

Alaydın Yapı A.Ş. satış ve pazarlama müdürü Dilek Yaldız, "Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler konut almak için doğru zamanı merak ediyor. İnşaat şirketleri çok cazip kampanyalar sunuyorlar''dedi.

İstanbul’da kentleşme kuzeye doğru kayıyor!

İstanbul’da kentleşme giderek artıyor. 3. Köprü, 3. Havalimanı, kuzey Marmara otoyolu ve 2 yeni şehir projesinin de şehir dışında olması şehrin Kuzey’e doğru planlandığı algısını güçlendiriyor.

Mehmet Büyükekşi: Kredi notunun indirimini doğru bulmuyoruz!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, S&P'nin not indirimini değerlendirdi. Büyükekşi, "Not indirimi yapılmasını doğru bulmamız mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi!

Yeni sezona yetiştirilmesi için işçilerin gece gündüz çalıştığı 33 bin kişilik Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi

Hamit Demir: Şimdi ev almak için doğru zaman!

Tüketiciye ramazan ayına özel kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Şimdi ev almak için doğru zaman” dedi.

Demirhan Dosdoğru Haberi

Demirhan Dosdoğru

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demirhan Dosdoğru tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık,mühendislik,inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik,mimarlık hizmetleri,müşavirlik etüt işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Dr. Esat Işık Caddesi, Park Apartmanı,...