29 / 04 / 2024

demirkapı mahallesi icradan satılık konut

demirkapı mahallesi icradan satılık konut

İstanbul 14. İcra'dan Demirkapı mahallesi Albayrak Sitesinde yer alan konut 120 bin TL'ye satılacak. Satış, 23 Temmuz Pazartesi günü 14Ç00-14:20 saatleri arasında yapılacak

Arsa alacaklar dikkat! O ildeki 7 arsa satılıyor!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Demirkapı Mahallesi'nde yer alan 7 arsayı satıyor. İşte Edirne'deki arsaların fiyatları...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde 24 milyon TL'ye icradan satılık otopark!

İstanbul 13. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi 941 ada, 164 parselde yer alan 7 adet otopark alanını toplam 23 milyon 958 bin 977 TL'ye icradan satıyor...

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bahçelievler'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Köyaltı Mevkii'nde yer alan 2 adet iş yeri toplamda 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 4.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Köseilyas Mahallesi, Kurnacık Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 704 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan dubleks ev ve arsası 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Sivas'ta 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Gökçebostan Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Silivri Alibey'de 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan tarım arazisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon 800 bin 753 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

demirkapı mahallesi icradan satılık konut Haberi

demirkapı mahallesi icradan satılık konut
İlan şöyle;



Örnek No : 64

T.C. BAKIRKÖY / İSTANBUL 14. İCRA DAİRESİ

2012/618 TLMT.


TAŞINMAZ AÇİK ARTIRMA İLANI 


Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:


Taşınmazın Bilgileri: Satışa konu taşınmaz 14 bloktan oluşan bir sitede olup, sitenin güvenliği, bariyeri, çocuk parkı, çevre düzenlemesi ve yapılmış yollan ile açık otoparkı bulunmaktadır. Al blok 7 katlı, asansörlü, merpenler dökme mozaik ve her katında 4 dairelidir, satışa konu daire 3 kat 16 nolu dairedir, dış kapısı çelik, 3 yatak odası, salon mutfak, banyo, wc, antre koridor ve balkondan müteşekkildir. 90 M2 civarındadır, iç kapılar ahşap, dış doğramalar ise pvcdir. daire kombi kalarifer ve doğalgazlıdır. konum itibariyle alt ve üst yapısı tamamlanmış her türlü belediye hizmetlerinden yararlanan talep gören bir bölgededir.


Taşınmazın Adresi: Demirkapı Mah Albayraklar Sitesi Gamze Sote...