28 / 07 / 2024

demirkapıya katlı otopar

demirkapıya katlı otopar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hizmetine sunulduğu, Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

90 yaşındaki kadın 2 katlı evini devlet hastanesine verdi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı villası!

Yapımcı Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile yaşadığı 4 katlı villanın kapılarını açtı. İşte merak edilen o villa...

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Tekirdağ Hayrabolu'ya katlı yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hayrabolu’da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Londra'ya 80 katlı ahşap gökdelen inşa edilecek!

İngiltere Londra'ya 80 katlı, 300 metre yüksekliğinde, ahşap gökdelen inşa edilecek. Mimari tasarımını Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı gökdelen inşa edildiğinde Londra'nın en yüksek ikinci binası olacak.

Sakarya'ya katlı otopark geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Uzunçarşı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Milletimiz bu partiyi 2002 yılında kurdu. 9 seçimdir de tek başına iktidar yaptı.

demirkapıya katlı otopar Haberi

demirkapıya katlı otopar

 İstanbul'un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar'da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. Bu kapsamda yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa edilen ilçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde, Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki otoparklar da Bağcılarlılara hizmet veriyor. 

İlçedeki araç trafiğini azaltacak projelerden birisinin de Demirkapı Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanıyor. İnşaatına başlanması düşünülen Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi de tamamlanarak hizmete sunulduğunda ilçe sakinlerine nefes aldıracak. Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşünülen üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3334 metrekarelik bir alan da Pazar...