17 / 05 / 2024

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 39 konuta yer veriliyor...

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

35 bin 700 liraya ev sahibi olabilirsiniz! Konteyner evlerde yılın müjdesi! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kalabalıktan ve apartman binalarından kaçmak isteyen kişiler konteyner evleri araştırmaya başladı. Konteyner evler uygun fiyatlı olması ile pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, konteyner ev fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Apartman yöneticileri hangi durumlarda tadilat parası toplayabilir? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, bina yöneticisinin her ay binada bir tadilat olduğunu öne sürerek para toplandığını, tadilat için fiyat tekliflerinin kendileriyle paylaşılmadığı ucuz fiyat tekliflerinin kabul edilmediğini apartman sakinlerinin ne yapabileceği sorusu soruldu.

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Gökorman'da orman haftasına özel fiyat avantajı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gökorman projesinde orman haftasına özel fiyat avantajı sunuluyor. Projede dairelerin 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmesi hedefleniyor..

Sinpaş Gökorman fiyat tablosu Mart 2018!

Toplamda 420 daireden meydana gelen  Gökorman projesinde teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor..

Gökorman güncel fiyat listesi 2018!

Gökorman güncel fiyat listesi 2018 daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmesi öngörülen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Gökorman Sinpaş GYO fiyat 2018!

Gökorman Sinpaş GYO fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Çekmeköy Ormanı manzarasına hakim konumda yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Gökorman Ümraniye yeni fiyat bilgisi!

Gökorman Ümraniye yeni fiyat bilgisi kapsamında projede konutlar minimum 376 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gökorman projesi 16 bin metrekare alanı üzerine inşa ediliyor...

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi!

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 39 konuta yer veriliyor...

Demirland Korman Apartmanı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Demirland Korman Apartmanı'nda 39 adet daire bulunuyor. Proje 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. İşte Demirland Korman Apartmanı fiyatları..

Demirland İnşaat Tayman Apartmanı fiyat!

16 katlı tek blok şeklinde yükselen Tayman Apartmanı 32 adet daireden meydana geliyor. Tayman Apartmanı Fenerbahçe'de yükseliyor.  İşte Demirland İnşaat Tayman Apartmanı fiyat listesi...

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi Haberi

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi

Demirland İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği bir çok proje bulunuyor. 1960 yılından bu yana projelerine devam eden Demir Şirketler Grubu konut projelerini Demirland İnşaat adı altında inşa ediyor. 

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Demirland Korman Apartmanı projesi BFA Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje 13 katlı tek blok olarak planlandı. 

Demirland Korman Apartmanı projesinde toplamda 39 adet daire bulunuyor. Korman Apartmanı'nda 110 metrekare 3+1 daire ve 214 metrekre dubleks daireler mevcut.    


Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi!

Demirland Korman Apartmanı fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede son 4 daire için satış süreci devam ediyor. Korman Apartmanı'nda teslimlerin Şubat ayında yapılacak.  
 

Demirland Korman Apartmanı adres: Tütüncü Mehmet Efendi No:68
 

Demirland Korman Apartmanı iletişim: 

444 8 097  - 0530...