23 / 07 / 2024

demirli twins projesi ulaşım

demirli twins projesi ulaşım

Demirli Twins projesi İstanbul Anadolu Yakası’nda, Kartal’da yükselecek!

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Erkaya Twins'te 3+1'ler 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Son 4 konutu kaçırmayın!

Erkaya İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen Erkaya Twins projesinde son 4 adet 3+1 konut kaldı. İşte Erkaya Twins projesi ile ilgili merak edilenler... 

Erkaya Twins nerede? Lansman fırsatlı projenin lokasyon bilgisi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Erkaya İnşaat, merakla beklenen yeni projesi Erkaya Twins'i görücüye çıkarıyor. Peki Erkaya Twins nerede yer alıyor? İşte lansman fırsatlı projenin lokasyon bilgisi...

Adana Twins Life projesi tanıtıldı!

Halk Yapı İnşaat yeni projesini Adana'da inşa ediyor. Firmanın 13. projesi Twins Life'ın lasmanı gerçekleşti. Proje, 2 tip lüks daireden meydana geliyor.

Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!

Cordella Twins projesi Cordella Kartal adıyla satışa sunulacak. Yüzde 12 lansman indirimi uygulanan proje 15, 16 ve 17 katlı olarak tasarlanan 3 blok halinde inşa ediliyor.

Demirli Park Plus projesinin lansmanı Ekim'de!

Demirli Yapı yeni bir projeye başlıyor. 2 blok şeklinde yükselecek Demirli Park Plus projesi Kadıköy Sahrayıcedit'te inşa edilecek.

Selenium Twins'te icradan 2.3 milyon TL'ye daire!

Fulya Selenium Twins projesi içerisinde yer alan 135 metrekare yüzölçümüne sahip daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Haziran 2015 günü açık artırma usulüyle satılıyor.

Via Twins projesi Mart sonuna kadar kampanyada!

Bayraktar İnşaat'ın 'Business Class' konsepti ile Ankara'da gerçekleştirdiği Via Twins Projesi'nin tanıtıma özel avantajlı fiyatlarla satışı Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim!

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim bilgilerinin detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Demirli Kule projesi Kartal'da yükseliyor.

Demirli Yapı Demirli Kule Kartal Projesi!

Demirli Yapı Demirli Kule Kartal Projesi'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede satışlar 2015'in son çeyreğinde başlayacak.

Demirli Kule Kartal projesi 2015'in son çeyreğinde satışta!

Demirli Yapı'nın Anadolu Yakası Kartal'daki projesi olan Demirli Kule Kartal projesine 2015 yılının son çeyreğinde başlanacak. Projede teslimler ise inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

Ankara Via Twins satışta! Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Başkent iş dünyası, havaalanından 27 km uzakta CIP Lounge konforunda buluştu. Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi iş dünyası ve basına “Business Class” lansmanla tanıtıldı.

demirli twins projesi ulaşım Haberi

demirli twins projesi ulaşım

Demirli Yapı’nın yeni projesi Demirli Twins, İstanbul Anadolu Yakası’nda, Kartal’da yaşama geçirilecek. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı konumda yükselecek olan Demirli Twins projesi henüz lansmana çıkmadı. 


Demirli Twins projesi kentsel dönüşümün merkezinde inşa edilecek. 20 katlı iki bloktan meydana gelecek olan DemirliTwins projesi Marmaray İstasyonu, Adalet Sarayı, Sabiha Gökçen Uluslar arasıHavalimanı ve Formula pistine yakın konumda bulunacak. 


Demirli Twins projesinde toplam alanın yüzde 85’i doğal peyzaj alanına ayrılıyor. Spor sahası, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu, kafe, çocuk parkı, oyun alanları, fitness salonu gibi özelliklerin bulunduğu Demirli Twins projesi mimari özellikleri ve doğaya gösterdiği özen ile dikkat çekiyor. 


 (0 216) - 388 07 05

www.demirliyapi.com.tr

Nagihan...