08 / 07 / 2024

Demiröz Emlak Turizm İnşaat

Demiröz Emlak Turizm İnşaat

Demiröz Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Demiröz ve Turan Demiröz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Sezai Çiftçi tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Areezoo Sayadi Seyedi ve Fadime Güney ortaklığında kuruldu.

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farahmand mehraban tarafından kuruldu. 

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Maranda Gayrimenkul Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Maranda Gayrimenkul Emlak Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehnmet Haverdi tarafından kuruldu.

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zühre Turizm İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kurtoğulları tarafından kuruldu.

Arasım Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arasım Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alabbas Okllah tarafından kuruldu.

Demiröz Emlak Turizm İnşaat Haberi

Demiröz Emlak Turizm İnşaat


Demiröz Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Demiröz ve Turan Demiröz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. Demiröz Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Demiröz Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi, Görgü Sokak,...