04 / 05 / 2024

demirtaş alanya fortune restort

demirtaş alanya fortune restort

Türkiye'nin en önde gelen engelsiz projelerinden Fortuna Resort Spa & Wellness Center'ın ilk etabı kullanıma açıldı. Projede bedensel engelliler için plaj yapıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Antalya Büyükşehir'den Demirtaş yoluna asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 mahallenin yanı sıra Alanya ve Gazipaşa’dan yaylaya gitmek için kullanılan Demirtaş yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Alanya Belediyesi'nden asfalt çalışması!

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde yıllardır stabilize olarak kullanılan ve İspatlı İle Aliefendi Mahallesine ulaşımı sağlayan Yenidamlar Sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Alanya'daki Yenidamlar Köprüsü ne zaman onarılacak?

Sel nedeniyle kısmen çöken Alanya Demirtaş'taki Yenidamlar köprüsü çöktü çökecek. Geçtiğimiz yıl onarım sözü veren Alanya Belediyesi'nden ses yok...

Alanya’ya hayvan barınağı ve mezarlığı yapılıyor!

Alanya Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Alanya Hayvan Bakım Evi'nin temeli 21 Temmuz’da atılacak!

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan bakım evinin temeli 21 Temmuz’da atılacak.

demirtaş alanya fortune restort Haberi

demirtaş alanya fortune restort

Türkiye'nin en önde gelen engelsiz projelerinden Fortuna Resort Spa & Wellness Center'ın, 6 bloktan oluşan ilk etabı Alanya'nın Demirtaş Mahallesinde hayata geçti. Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü ise özellikle tekerlekli sandalye kullanan Avrupalı tatilcilerin tercihi haline gelen projenin Türkiye'de satış ve pazarlamasını gerçekleştirmek için anlaşmaya vardı. Bu anlaşma aracılığıyla, bölgeye çok sayıda engelli turistin tatil yapmak üzere gelmesi bekleniyor. 


Alanya'da 17 yıldır faaliyet gösteren Taya İnşaat, yapımına 20 Eylül 2013 tarihinde başladığı Türkiye'nin engellilere özel ilk turizm projesi Fortuna Resort'un ilk etabını 2015 yılında kullanıma açtı. Taya İnşaat'ın sahibi Tamer Yalçın, ticari hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de yer almayı önemsediklerini ifade ederek, "Engelli bireylerin bizim sektörümüzde yaşadığı yapısal sorunlar, günlük yaşamda karşılaştığı sıkıntılar bizi derinden etkiledi ve bir...