03 / 05 / 2024

Demirtaş Camii açılış tarihi

Demirtaş Camii açılış tarihi

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii’ni inceleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, caminin mimarisinin dikkat çekici olduğunu söyledi.

Taksim Cami bugün açılıyor!

Merakla beklenen Taksim Camii bugün cuma namazının ardından ibadete açılıyor...

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Taksim Camii açılışa hazır!

Ramazan ayında ibadete açılması planlanan Taksim Camii'ndeki son durum havadan görüntülendi. İçinin boyanması da tamamlanan caminin çevresindeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Konya Mustafa Koyuncu Camii açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Parsana Yaylası Mustafa Koyuncu Camii’nin açılışını yaptı.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Köln'de cami açılışına katılacak!

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını açıkladı. 

Çamlıca Camii açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Yüzde 98'i tamamlanan camii açılış için gün sayıyor.

Demirtaş Camii açılış tarihi Haberi

Demirtaş Camii açılış tarihi

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii’ni inceleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, caminin mimarisinin dikkat çekici olduğunu söyledi.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’a yapım çalışmaları devam eden Demirtaş Camii inşaatını gezdirerek caminin özellikleri hakkında bilgi verdi. Demirtaş Meydan Projesi kapsamında yenisini inşa etikleri Demirtaş Cami’nin modern sivil mimari örneklerinden biri olacağını ifade eden Başkan Dündar, “Demirtaş Merkez Cami’nin yetersiz kaldığı ve genişletilmesiyle ilgili vatandaşımızdan talepler geldi. Biz de vatandaşımızın isteklerine kulak vererek, Demirtaş’a sadece Osmangazi’nin değil, Bursa’nın önemli mimari eserlerinden biri olacak modern bir cami kazandırmak için harekete geçtik. Camimizi Ramazan ayının ilk gününde ibadete açacağız” dedi.


Başkan Dündar, caminin açılışının ardından mevcut camiyi de yıkarak meydan çalışmalarını büyük bir hızla...