15 / 05 / 2024

Demirtaş yolu asfalt

Demirtaş yolu asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 mahallenin yanı sıra Alanya ve Gazipaşa’dan yaylaya gitmek için kullanılan Demirtaş yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş'tan şaşırtan dolar tahmini: Gideceği rakam belli!

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, doların yükselişi hakkında çarpıcı bir tahminde bulundu. Son günlerde rekor seviyelere tırmanan doların yolu, Demirtaş'a göre 28 lira. Detaylar haberimizde...

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Antalya Büyükşehir'den Demirtaş yoluna asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 mahallenin yanı sıra Alanya ve Gazipaşa’dan yaylaya gitmek için kullanılan Demirtaş yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Demirtaş yolu asfalt Haberi

Demirtaş yolu asfalt


Demirtaş Vadisi’nde bulunan 23 mahallenin yanı sıra Alanya’nın ve Gazipaşa’nın bazı mahallelerinin yaylaya gitmek için kullandığı grup yolu Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor. Toplam 12 kilometre olan grup yolunun 5.5 kilometresi geçen yıl asfaltlanmıştı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı kalan 6.5 kilometrelik bölümünde ise asfaltlama çalışmalarına başlandı. Asfalt çalışmasının Kurban Bayramı öncesine kadar tamamlanması bekleniyor. 

YOĞUN KULLANILAN BİR YOL

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri ve muhtarlar, “Bu yol bölgemiz için son derece önemli. Trafiğin yoğun olduğu bir güzergah. Sesimize kulak veren ve asfalt talebimizi yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz” dedi.



Antalya Büyükşehir...