25 / 07 / 2024

demiryolu Çetin Başaranhıncal

demiryolu Çetin Başaranhıncal

Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a demiryolu yatırımı yapılmasıyla ihracatın katlanacağını söyledi...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Çakmak demiryolu projesinin inşası ne zaman başlanacak?

Aksaray-Çakmak arası demiryolu projesinin inşasının ne zaman başlayacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'yla Çin Maraş'a bağlandı!

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt yaptığı açıklamada "Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'yla biz Kazakistan'ı, Türkmenistan'ı Özbekistan ve Çin'i Mersin'e, İskenderun'a, Gaziantep'e, ülkemizin batısına ve aynı şekilde Maraş'a bağlamış olduk." dedi.

İran, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'na bağlanmak istiyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, İran'ın Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattına bağlanmak istediğini belirtti.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu projesi başlıyor!

Kırşehir-Aksaray-Ulukışla Demiryolu Projesi için başlatılan yeni ÇED süreci tamamlandı. Proje inşaatına tüm kurum ve kuruluşlardan izin ve onaylar alındıktan sonra başlanacak..

18 şehir yüksek hızlı demiryolu ağıyla birbirine bağlanıyor!

Türkiye'de 2023 yılına kadar ülke nüfusunun yarısına yakınının yaşadığı 18 il, yüksek hızlı demiryolu ağıyla birbirine bağlanacak.Hizmet vermeye başladığından bu yana büyük ilgi gören YHT'lerde bugüne kadar taşınan yolcu sayısı 29 milyonu buldu.

İzmir Aliağa limanları demiryolu ile Anadolu'ya bağlanıyor!

Aliağa'nın Nemrut Körfezi'ndeki liman ve iskelelerini ring hatla Biçerova istasyonundan Menemen-Aliağa demiryolu hattına bağlayacak projede rayların döşenmesine başlandı.

Afganistan'ı Avrupa'ya bağlayacak demiryolu hattı açıldı!

Afganistan Devlet Başkanı Gani, ülkeyi Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacak demiryolu hattının açılışında, "Demiryolu koridorunun inşasındaki öncülüğü için Türkmenistan'a teşekkürü borç biliriz. Yaşasın Türkmenistan-Afganistan dostluğu." dedi.

Trabzon demiryolu ile Batum'a bağlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı programda, Trabzon'un demiryolu ile Batum'a bağlanmasına ilişkin çalışma yapılacağı yönünde açıklama yapmıştı. Bu açıklama ticaretle uğraşan çevrelerde heyecanla karşılandı.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

Ereğli'de Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi çalışmaları başladı!

Kdz. Ereğli Belediyesi’nce Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Projenin açılış töreni 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

demiryolu Çetin Başaranhıncal Haberi

demiryolu Çetin Başaranhıncal
Çorum hakkında konuşan Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a demiryolu yatırımı yapılmasıyla ihracatın katlanacağını söyledi. Çetin Başaranhıncal, Çorum'un en büyük sorununun demiryolu olduğunu...