02 / 05 / 2024

demlik bayiliği

demlik bayiliği

İlk dükkan konseptlerini Astoria AVM’de açacak olan “DEMLİK“ markası 2014 yılı hedeflerini açıkladı. Yakın zamanda yurtdışı projelerine başlayacak olan Demlik ilk olarak Ortadoğu’ya açılmayı planlıyor...

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik Gurme elektrikli çay makinesi 1.8 Lt su haznesi ve 0.8 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Philips  Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? İşte 20 Mart 2023 fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Cam Demlikli Çay Makinesi'nin 1.9 Lt su haznesi ve 0.9 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği de vardır. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

Berat Oğur'dan yeni emlak uygulaması!

Berat Oğur emlak bayiliği vermeye devam ederken müşterilerinin gayrimenkul aramasını kolaylaştırmak için Google Play Store'da emlak uygulaması çıkarmıştır. Uygulama yoğun ilgi görmüştür.

Emlak İstasyonu bölge bayiliği verecek!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek. Her bölgenin ana bayisi de belirlenen lokasyonlar da yeni Emlak İstasyonu franchise ofisi açtıracak.

Kendi işini kurmanın yolu gayrimenkul bayiliğinden geçiyor!

İş kurmak ve kendi işinin sahibi olmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak hangi alanda faaliyet göstereceğine karar vermek oldukça zor. Bu kararı kolaylaştıran gayrimenkul sektörü, pek çok girişimciyi gayrimenkul bayiliği açmaya yöneltiyor.

TOKİ Taraklı konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

Lena Door'dan yanmaz, çizilmez kapı!

REM Ahşap'ın İstanbul bayiliği olan Lena Door, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attı. Şirket, finish folyo kaplamalı rustikli iç oda kapıları üretimiyle Türkiye'de inşaat sektörüne farkı bir yenilik getirdi..

Estate Station bölge bayilikleri verecek!

Estate Station bölge bayilikleri verecek. Türkiyenin yüzde 100 yerli sermayeli Franchise Markası ESTATE STATION “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek.

Mutluhan Holding inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Ömerli'de villa projesi inşa eden holding, Maltepe' deki binasını da otel yapacak Yüksel Seramik ve Honda bayiliği ile tanınan Mutluhan Holding, inşaat sektöründeki yatırımlarını artırıyor...

Era Türkiye 2014'te 200 yeni ofis açmayı planlıyor!

Türkiye genelinde 4 şehirde 22 bayiliği bulunan Era Türkiye, 2014'te 200 ofise ulaşmayı planlıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da yeni yıla pozitif baktıklarını söyledi...

Sberbank, Rostov Palmali ile işbirliği protokolü imzaladı!

Rusya ’nın Sberbank ’ı, Türk Palmali Şirketler Grubu’nun Rusya’nın güneyinde ana bayiliğini yapan Rostov Palmali şirketi ile Rostov na Donu kentinde bir işbirliği protokolü imzaladı.

OSES Çiğköfte bayiliği 15 bin TL yatırımla mümkün!

Güneydoğu sofrasının vazgeçilmez tatlarından çiğköfteyi fast food zinciri haline getiren çiğköfte markası OSES, kuruluşunun lO’uııcu yılında mağaza sayısını 400’e çıkararak Türkiye’nin değişik bölgelerine yayılmış bayi ağıyla hizmet veriyor.

demlik bayiliği Haberi

demlik bayiliği


Türk insanının milli içeceği haline gelen demleme çay ve Türk kahvesi yeni bir bakış açısı ve konseptle ilk kez yatırımcı adaylarının karşısına çıkan ‘’DEMLİK’’ 11. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın yıldızı oldu. 


Fuarda, kiosk ve dükkân konsepti alternatifleri üzerinden yüzlerce bayi adayı ile görüştüklerini belirten kurucu ortak Erman Ademoğlu , “DEMLİK”  markasının yatırım şartlarının ve uygun franchising koşullarının girişimciler için karlı bir yatırım fırsatı olacağından bahsederken; diğer yandan fuarda çok büyük bir yabancı ilgisi ile karşılaştıklarını vurguladı. Türki Cumhuriyetler ve özellikle OrtaDoğu’dan bir çok yatırımcı ile görüştüklerini belirten Ademoğlu; fuar sonrası Arena Park AVM ‘ye kiosklarını koyduklarını çok yakında Bursa Zafer Plaza’da da olacaklarını belirtti.


İlk dükkan konsepti yolda...


İlk dükkân konseptlerini Astoria AVM’de açacak olan “DEMLİK “ 2014...