18 / 05 / 2024

Demokrasi Kavşağı

Demokrasi Kavşağı

İki dev organizasyon için şehir adeta şantiye alanına dönerken, hummalı çalışmalar G20 zirvesi öncesi büyük ölçüde bitecek, EXPO 2016 öncesi de nihayete erecek.

Mersin Demokrasi Kavşağı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı trafiğe açıldı.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin ulaşımına kazandıracağı önemli projelerden biri olan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ve açılışı için gün sayılan Demokrasi Kavşağı’nda ilk asfalt döküldü.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Mersin Demokrasi Kavşağı’nda sona doğru!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla hayata geçirilen Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatında geri sayım başladı. Yüzde 85’i tamamlanan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık inşaatında ilk kirişler yerleştirildi.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Mersin Limonluk Kavşağı Bat-Çık projesi için çalışmalar başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin ulaşımını önemli ölçüde rahatlatacak olan Demokrasi (Limonluk) Kavşağı Bat-Çık çalışmaları yapılan törenle başladı.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Demokrasi Kavşağı Haberi

Demokrasi Kavşağı

Antalya'da çalışmaları süren kavşak projelerinin en ilgi çekici olanı Demokrasi Kavşağı'nda Aspendos Bulvarı'ndan gelen ve Antalya Havalimanı istikametine devam eden alt geçit bölümü G20 Zirvesi öncesi tamamlanacak ve trafiğe açılacak. 


ARALIK'TA YENİ PROJE 

Öte yandan Demokrasi Kavşağı'nın yenilenen üst geçit projesi de görücüye çıktı. Üst geçidin yapımına ise G20 Zirvesi'nin ardından başlanacak. G20 Zirvesi sonrası 1 Aralık itibariyle Demokrasi Kavşağı köprü geçidine ve Havalimanı Kavşağı revizyonuna başlayacaklarını açıklayan Karayolları 13'üncü Bölge Müdürü Şenol Altıok, "Gazi Bulvarı'ndan gelen ve havalimanı istikametine devam eden güzergahta kavşakta bir köprü geçişi yapacağız. İmar düzenlemelerinin ardından Kırcami de bu kavşağa bağlanacak. Ayrıca tek dönüşlü bir kavşak olan Havalimanı Kavşağı'nı da 4 yapraklı yonca haline getireceğiz" ifadelerini kullandı. 


EXPO'YA YETİŞECEK 

Açılışı yapılan kavşaklarda yan kolların bağlantı çalışmalarının devam ettiğini...