04 / 05 / 2024

Demokrat Parti genel merkez binasi

Demokrat Parti genel merkez binasi

Ankara 25. İcra Dairesi, Ankara İli Çankaya İlçesi'ndeki Demokrat Parti'nin genel merkez binasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 154 milyon 335 bin TL olarak belirlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Emeklilere AK Parti Başkanvekili'nden müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? Hemen bakın!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına yapılacak ara zammın detaylarını açıkladı ve bu konuda yapılan çalışmaların ne zaman başlayacağını ilk kez duyurdu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2023? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ'dan EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte haberi detayları...

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

AK Parti’den asgari ücret açıklaması! 9 Kasım 2022 Asgari ücret ne kadar olacak?

Yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Milyonlarca kişinin gözü kulağı bu sorunun cevabındayken AK Parti’den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında asgari ücrete ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AK Parti’den flaş asgari ücret açıklaması! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

Bütün çalışanlar asgari ücret rakamını büyük bir heyecan ile beklerken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

AK Parti'den asgari ücret ve memur maaşlarıyla ilgili heyecanlandıran açıklama! 

Asgari ücret 2023 zammı için milyonlarca çalışan meraklı bekleyiş devam ediyor. Asgari ücretle AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öte yandan Kurtulmuş, memur zamlarıyla ilgili konuştu.

AK Parti Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'tan asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz zammı açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, hükümetin Temmuz ayında milyonlarca asgari ücretli ve emekliye yapmayı planladığı maaş zamlarıyla ilgili dikat çeken açıklamalar yaptı. Canlı yayında maaş zamlarını değerlendiren Kurtulmuş, enflasyona işaret etti.

Asgari ücrete zamda flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülde Sarıeroğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında asgari ücrete ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

İYİ Parti'den yabancıların konut alarak Türk vatandaşı olmasına tepki!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, yabancıların konut satın alarak Türkiye'den vatandaşlık elde etmesine tepki gösterdi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti genel merkez binasi Haberi

Demokrat Parti genel merkez binasi

Ankara 25. İcra Dairesi, Ankara İli Çankaya İlçesi'ndeki Demokrat Parti'nin genel merkez binasını  154 milyon 335 bin TL'ye satıyor.



T.C ANKARA 25. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Ankara ili, Çankaya ilçesi, Balgat Mahallesinde kain; 13242 ada, 12 parseli teşkil eden 13.564,00 metrekare yüzölçümlü, “Arsa” nitelikli taşınmazın; “20/100 arsa paylı, A Blok zemin+1+2+3+4 kat, 1 bağımsız bölüm nolu Genel Merkez'in; 30/100 arsa paylı, B-l Blok, zemin+1+2+3+4+5+6+7+8+9 kat, 1 Bağımsız Bölüm No’lu Genel Merkez’in; 50/100 arsa paylı, B-2 Blok, zemin+1+10 ila 27.Katlar, 2 Bağımsız Bölüm Nolu Genel Merkezin tamamı Demokrat Parti adına kayıtlıdır.


Beyanlar: 19.08.2009 tarih ve 12611 yevmiye ile Bakanlar Kurulu kararıyla “yabancı gerçek ve tüzel kişilerin taşınmaz ve sınırlı ayni hak...