05 / 05 / 2024

Demre turizmi

Demre turizmi

Antalya Demre’deki yeni turizm tahsis alanında 8 firma tarafından 5 bin yatak kapasiteli otel ve tatil köyleri kurulacak. Demre-Beymelek arasındaki turizm alanında zaman içinde 25 bin yatak kapasitesine ulaşılacağını ifade etti.

Antalya Demre'de dört mevsim turizm!

ANTALYA'nın Demre İlçesi, dört mevsim turistlerin ilgi odağı oluyor. Avrupalı turistler özellikle tarih ve doğa cenneti Uçağız Mahallesi'nde yat turlarıyla hem karada, hem de deniz altındaki tarihi görme fırsatı buluyor.

Antalya Demre'de 2 milyon 750 bin dolara satılık 5 yıldızlı otel!

Antalya ilinin Demre ilçesinde inşaatı yüzde 20 tamamlanmış 5 yıldızlı otel satışa çıkarıldı. 250 oda ve 500 yatak kapasiteli otelin fiyatı 2 milyon 750 bin dolar olarak belirlendi.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Demre’ye 10.3 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Demre ilçesinin su sorunu çözmek için başlattığı 95 kilometrelik içme suyu şebekesi çalışmalarını tamamladı.

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Antalya Belediyesi Demre'deki okul ve camileri onaracak!

Büyükşehir Belediyesi, Demre'de meydana gelen hortum sonrası, okul ve camilerin onarımını üstlendi. Büyükşehir 17 evin de tadilatını gerçekleştirecek.

Demre Üçağız'ın Koruma Amaçlı İmar Planı tamamlandı mı?

Antalya'nın Demre ilçesi Üçağız Mahallesi'nde yaşayanlar, köylerinin Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi içinde kalması nedeniyle büyük barınma sorunu yaşıyor. Üçağız'ın Koruma Amaçlı İmar Planı yıllardır tamamlanamıyor.

Demre’ye meydan ve çok amaçlı otopark!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de sürücülerin yaşadığı park çilesini, 42 araç kapasiteli otopark ile sona erdiriyor. Mini bir tribünü de bulunan otopark, meydan ve sosyal aktivite alanı olarak da kullanılacak.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Antalya Demre'deki Sakar Deresi’ne dev tünel açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde DSİ ile İnşaat firması arasında yapılan Demre Köşkerler Deresi ıslahı inşaatı işinin sözleşmesi sonrası çalışmalar başladı.

Demre yeni sahiline kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Demre’de başlattığı yeni sahil projesi, estetiği ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. 1.5 kilometre uzunluğundaki Kömürlük sahilinde Eylül ayında başlayan çalışmalarda sona gelindi.

Demre’de imara yeni açılan bölgeler içme suyuna kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı.

Antalya Demre'de imara açılan bölgelere içme suyu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı.

Antalya'nın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Demre ilçesinde temaslarda bulundu.

Demre turizmi Haberi

Demre turizmi

Antalya Demre de Belek gibi turizm alanında cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. Demre Turizm Tahsis Alanı’nda 8 firma, en küçüğü 300 yatak kapasiteli olmak üzere 5 bin yatak kapasiteli otel ve tatil köyleri yapacak. Antalya’nın en önemli turizmci ailelerinden Barut Grubu otel inşaatına başlarken, Belek’te Aktay Turizm AŞ tarafından işletilen Ela Quality Oteli’ne de Demre’de kardeş otel geliyor. İnşaat sektöründe tanınan Zeynel Ceylan da tahsis alanında otel yapacak isimler arasında. ‘Diyar Demre’’ adı verilecek otelin yatak kapasitesinin 500 civarında olması hedefleniyor. Akha Turizm de bölgede 5 yıldızlı 2 otel projesini hayata geçirecek. Demre Yat Limanı projesini gerçekleştiren Zihni Üstün ve Oğulları Limited Şirketi’nin de bölgede 5 yıldızlı otel veya tatil köyü inşa edeceği bildirildi. 


2 bin kişiye istihdam 


Yönetim kurulu Başkanlığı’nı Ahmet...