27 / 04 / 2024

demre Yatık Ardıç yaylasının yolu ne zaman açılıyor

demre Yatık Ardıç yaylasının yolu ne zaman açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesi Beymelek Mahallesi’nin yaylası Yatık Ardıç’a yeni bir yol açıyor. Yol tamamlandığında Yatık Ardıç’a ulaşım 57 kilometre kısalacak.

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

Sosyal medyada borsa şikayetleriyle yıkılıyor! İşte borsa yatırımcısının talepleri!

Borsada yaşananlarla ilgili sosyal medya adeta yıkılıyor. Son olarak 1999 yılında yaşanan Gölcük merkezli büyük Marmara depreminin ardından kapanan Borsa İstanbul’da, 24 yıl sonra yeniden işlemler durdurulurken, yatırımcıdan 10 milyar TL’lik yeni kaynak sağlayacağı iddiasıyla beş talep geldi.

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları

28 Ocak Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları perşembe günkü rekorun ardından geri adım attı. Altın fiyatlarında resmen büyük deprem! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları.

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

Ne altın ne dolar ne de euro! 2 ay sonra uçuyor! Buna yatırım yapan 2 ay sonra köşeyi dönecek

Fed'in açıkladığı son tutanakların ardından piyasalarda hareketlilikler başladı. 2 ay sonra; ne altın, ne dolar ne de euro. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 8 Temmuz 2022 son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları merak eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını merak ediyor. Bugün altın fiyatlarında ters dalga görülüyor. Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün tekrar düştü. Yatık altında altını olanlar hemen bakın! 8 Temmuz 2022 altın fiyatları.

Demre'de doğal sit alanına inşa edilen villa yıkılıyor!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altındaki birinci derece doğal sit alanında, koronavirüsü salgını süreci fırsat bilinerek 48 saatte inşa edilen kaçak villa sahibi tarafından kaldırılıyor. Söküm işleminin ardından hafriyat alandan toplanacak...

İzmir'deki yatık binalarda ilk yıkım başladı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı'da 'yatık binalar' olarak bilinen ve İzmir Valiliği'nin kararıyla boşaltılan 13 apartmandan ilkinin yıkımına bugün başlandı...

İzmir'de yatık binayla ilgili tahliye kararı alındı!

İzmir Bayraklı'da yatık konumdaki 22 daireli binanın tahliyesine karar verildi ve dün itibari ile tahliye işlemleri başladı...

Karşıyaka Bostanlı'da yatık binalar yıkım için çözüm bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı bölgesinde, 40 yılı aşkın zamandır yatık halde duran ve 3 ay önce tahliye tebligatı çıkarılan apartmanlarla ilgili belirsizlik devam ediyor.

Karşıyaka'daki 5 eğik bina tahliye edilecek!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı bölgesinde yatık duran ve depreme dayanıklı olmadığı raporlanan binalar için valiliğin tahliye tebligatı göndermesiyle 5 binada bulunan bazı mülk sahiplerinin evleri boşaltılıyor.

Deprem sonrası Avcılar'da yan yatan bina mühürlendi!

İstanbul’da gerçekleşen depremden sonra hasarlı binalar için denetimler sıkılaştı. Avcılar E-5 karayolu yakınında uzun süredir yana yatık şekilde duran 40 yıllık bina 5.8’lik deprem sonrası boşaltılarak mühürlendi...

demre Yatık Ardıç yaylasının yolu ne zaman açılıyor Haberi

demre Yatık Ardıç yaylasının yolu ne zaman açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesi Beymelek Mahallesi’nin yaylası Yatık Ardıç’a yeni bir yol açıyor. Yol tamamlandığında Yatık Ardıç’a ulaşım 57 kilometre kısalacak.


Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Demre Beymelek’in yayla yolu çilesini sona erdiriyor. İlçe sakinleri yazın Yatık Ardıç Yaylası’na ulaşabilmek için Finike yolunu kullanarak 72 kilometre mesafe gidiyorlardı. Oldukça uzun olan yayla yolu büyük sıkıntıya neden oluyordu. İlçe sakinlerinin bu sorununa Başkan Menderes Türel duyarsız kalmadı. Başkan Türel’in talimatıyla, Yatık Ardıç Yayla yolunu 72 kilometreden 15 kilometreye düşürecek dağlar arasından kestirme yeni bir yol çalışması başlatıldı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 2 ekskavatör ve 1 dozerle yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolun yarısını açan ekipler, kalan bölümü tamamlamak için dağ yamaçlarında zorlu bir çalışma gerçekleştiriyor.  İlçe sakinleri sabırsızlıkla...