07 / 05 / 2024

Demsa gelecek 3 yılda 200 mağazaya ulaşacak

Demsa gelecek 3 yılda 200 mağazaya ulaşacak

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın Sabancı Holdingden ayrılıp Demsa'yı kurmalarının üzerinden 15 yıl geçti. Demsa, bu süreçte lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu.

BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? İşte BİM'e gelen fırsat ürünler...

BİM 3 Mayıs'tan itibaren gelecek ürünler merak ediliyor. Bim 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki BİM aktül ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? 

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Ev kiralamak satın almaktan daha karlı! Fiyatlar bu sene yüzde 5, gelecek sene yüzde 3 oranında artacak! 

ABD’de kiralamanın gelecek senelerde konut ev satın almaktan çok daha kârlı olacağı ifade ediliyor. İşte ABD konut piyasasındaki beklentiler...

2024 zamlarla geliyor! ÖTV'ye 3 kat artış

TBMM’ye sunulan bütçe teklifinde yer alan özel tüketim vergilerindeki beklenti 2023 yılına göre yaklaşık 3 kat yükseldi. Gelecek yıl için ÖTV'den 1 trilyon 409 milyon lira gelir öngörülüyor. En çok artış akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerine yapılacak. MTV ve pasaport ücretlerine yapılacak zamlarda d

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzine ve motorine indirim gelecek mi? 3 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve mazot fiyatında meydana gelecek değişimler brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmaya göre şekilleniyor. Peki 3 Haziran Cumartesi benzine, motorine ve LPG’ye indirim mi gelecek? İşte detaylar!

EYT’de 3 yıl şartına takılanlar dikkat! Yeni düzenleme gelecek mi?

EYT çıktı fakat 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta girişleri olduğu halde bazı memur, esnaf ve çiftçiler 3 sene şartına takıldı. Genel Sağlık-İş, sorunun çözümü için Cumhurbaşkanlığı’na başvuru yaptı. İşte detaylar...

Benzine ve motorine zam kapıda mı? İşte 3 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam mı gelecek? İşte 3 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

iOS 16.3 ne zaman çıkacak? Yeni sürüm ile gelecek yenilikler neler?

 Apple'ın iOS 16.3 çalışmalarını hızlandıracak gibi görünüyor. Bu kapsamda önümüzdeki hafta kullanıma sunulacaktır. iOS 16.3 güncellemesi  beraberinde neler getirecek? İşte yeni sürümden öne çıkanlar...

OECD, Türkiye ekonomisinde yüzde 5,3 büyüme bekliyor! 

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Türkiye ekonomisinin bu senenin sonunda 5,3, gelecek sene ise yüzde 3 büyüme kaydetmesinin öngörüldüğünü açıkladı. İşte ayrıntılar...

A101’e gelecek 17 teknolojik ürün! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

A101, 3 Kasım'da getireceği 17 teknolojik ürünün yer aldığı katalogu paylaştı. Televizyondan telefona kadar pek çok ürün A101'de raflardaki yerini alacak. 

3 bin tohum çiftçilere dağıtılacak! Topraktan çıkan ürün herkesi sevindirdi, kalitesi müthiş

Türkiye'de üretimi en çok yapılan ürünler arasında yer alan patatesin hasadı devam ediyor. Karaman'da özellikle cipslik olarak çıkan patatesin tohumlarından 3 bini gelecek yıl ekim yapacak çiftçilere dağıtılacak.

Demsa gelecek 3 yılda 200 mağazaya ulaşacak Haberi

Demsa gelecek 3 yılda 200 mağazaya ulaşacak

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın Sabancı Holdingden ayrılıp Demsa'yı kurmalarının üzerinden 15 yıl geçti. Demsa, bu süreçte lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu. Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan, 20 markaya ve 130 mağazaya ulaştıklarını söylüyor. Çetindoğan, gelecek üç yılda mağaza sayısını 200'e taşıyacaklarını da ifade ediyor. 


Sabancı Holding'ten 1999'da ayrılarak kendi yolunıı çizen Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan'ın kurduğu Demsa, lüks perakendenin en önemli adreslerinden biri oldu. Demsa, Harvey Nichols, Brandroom, Michael Kors, DKNY ve Guess'in de içinde yer aldığı yaklaşık 20 markada 130 mağazaya ulaştı. Şirket, yeni getireceği markalarla önümüzdeki üç yıl içinde ise 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. 



Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan, perakendenin yanı sıra turizm,...