01 / 05 / 2024

Demsan Külekçioğlu Mühendislik Kimin

Demsan Külekçioğlu Mühendislik Kimin

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Öztürk imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Şerefoğlu Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Aydın tarafından kuruldu.

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Demsan Külekçioğlu Mühendislik Kimin Haberi

Demsan Külekçioğlu Mühendislik Kimin


Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Öztürk imzasıyla kuruldu. 


Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Mimarlık hizmetleri B-İç mimarlık hizmetleri C-Mühendislik hizmetleri D-Danışmanlık ve müşavirlik Hizmetleri E-Yurt içi ve dışı inşaat ve taahhüt işleri F-Yapı malzemeleri alım satımı ve her türlü distribütörlük,acentalık,bayilik hizmetleri G-Şirket iştigal konusuna uygun olarak Türkiye'de ve yurtdışında her türlü mimarlık,mühendislik,müşavirlik,danışmanlık hizmetleri verir.Ayrıca yurtdışı ortaklar edinir,yurtdışı ve yurtiçinde yabancı ortaklarla yatırım yapar.Turistik yatırımlara uygun olarak gayrimenkuller almak,bu gayrimenkuller üzerinde otel,motel,pansiyon,hotel,kamping,eğlence yerine ait binalar tesis etmek,işletmek,kiraya vermek,almak-satmak,turizmi ilgilendiren her dalda her nevi işleri yapmak,tatil köyleri tesis ve inşa etmek,işletmek,gerektiğinde devretmek,satmak,turizme hizmet amacıyla devlete ait arazileri hazineden kiralamak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,...