13 / 05 / 2024

Denba İnşaat Esenler

Denba İnşaat Esenler

Denba İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Araç Kiralama Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ramazan Bayram tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Esenler' de kuruldu

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de kuruldu!

Somtek İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Önder Özkan ve Soner Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ballı tarafından açıldı.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Denba İnşaat Esenler Haberi

Denba İnşaat Esenler

Denba İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Araç Kiralama Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ramazan Bayram tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Esenler'de kuruldu.


Denba İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Araç Kiralama Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...