08 / 05 / 2024

denge keşaneler 5 fiyatları

denge keşaneler 5 fiyatları

Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanan Denge Kaşaneler 5 projesinde satışına devam edilen son 4 dairenin fiyatı 760 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

2 kişilik elektrikli araba Regal Raptor K1'e zam uğramadı! İşte Regal Raptor K1 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

2 kişilik elektrikli araba Regal Raptor K1 "Rüzgarda gizli özgürlüğü keşfedin" sloganıyla lanse edildi. Bu ay zammın uğramadığı Regal Raptor K1'in güncel fiyatları ne kadar? İşte Regal Raptor K1 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Giresun İl Özel İdaresi 5 arsa satıyor! 570 bin TL'ye!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez, Keşap ve Bulancak'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Keçiören'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Keçiören'de 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkarıyor.

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

denge keşaneler 5 fiyatları Haberi

denge keşaneler 5 fiyatları

8 katlı tek blok halinde yükselen Denge Kaşaneler 5'te daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. İstanbul Şaşkınbakkal'da inşa edilen projede son 4 daire satışa sunuluyor.




Denge İnşaat imzası ile inşa edilen Denge Kaşaneler 5 Evleri, 21 daireden meydana geliyor. Jeneratör, yangın ihbar ve söndürme sistemi ve otopark gibi imkanların yer aldığı projede banka kredisi kullanılıyor.


Peşin alımlarda yüzde 8 indirim avantajı sağlanan Denge Kaşaneler 5 Konutları'nda satışına devam edilen daireler 760 bin TL ile 785 bin TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Teslimlerin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Kaşaneler Denge 5 projesi Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin tamamının alanı 105 metrekare.


444 29 82 

http://www.dengeinsaat.com

Merve...