12 / 05 / 2024

Denge Towers fiyatlar

Denge Towers fiyatlar

Denge Towers'ta fiyatlar 315 bin liradan başlıyor. Konut alıcılarına 120 ay vade ve 0,70 oranında vade farkı uygulanıyor.

Denge Towers'ta yüksek kira getirisi!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Denge Towers, kira getirisi en yüksek proje olma konusunda oldukça iddialı. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan Denge Towers'tan 351 bin TL'ye alınan evlerde 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edilebiliyor.

Denge Towers Samandıra daire fiyatları!

Denge Towers Samandıra daire fiyatları 355 bin liradan başlayarak değişiyor. Denge Towers projesinde 120 adet daire ve 40 adet mağaza yer alıyor...

Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar güncellendi!

Referans Kartal Towers'da fiyatlar güncellendi. Projede fiyatlar 407 bin TL'den başlıyor ve 2 milyon 932 bin TL arasında değişiyor...

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Samandıra Denge Towers ödeme planı!

120 daire ve 40 dükkandan meydana gelen Denge Towers projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. İşte Samandıra Denge Towers ödeme planı...

Denge Towers'ta 60 ay vade farksız ödeme!

Denge Towers'ta 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Folkart Towers Bayraklı fiyatları!

Folkart Towers Bayraklı fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Folkart Towers projesi İzmir Bayraklı'da inşa edildi...

Sancaktepe'nin en akıllı yatırımı Denge Towers!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirilen Denge Towers projesinde 120 daire ve 40 ticari birim bulunuyor. Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Denge Towers Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Denge Towers Sancaktepe güncel fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılalacak...

Denge Towers fiyat listesi! 50 ay sıfır faiz!

"Sancaktepe'nin yükselen yıldızı" sloganıyla basına tanıtılan Denge Tower Evleri 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte Denge Towers fiyat listesi! 50 ay sıfır faiz...

Denge Towers: Sancaktepe'nin yükselen yıldızı!

"Sancaktepe'nin yükselen yıldızı" sloganıyla basına tanıtılan Denge Tower Evleri 120 konut ve 40 ticari alandan meydana geliyor. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Denge Towers yeni fiyat listesi!

Denge Towers yeni fiyat listesi minimum 380 bin TL'den başlıyor. Denge Towers projesinde 50 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Denge Towers'ta 50 ay 0 vade farkı!

Denge Towers projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 50 ay 0 vade farkı uygulanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Denge Towers fiyatlar Haberi

Denge Towers fiyatlar

Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Denge Towers'ta fiyatlar 315 bin liradan başlıyor. Konut alıcılarına 120 ay vade ve 0,70 oranında vade farkı uygulanıyor. 


Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Denge Towers'tan ev alanlar yakın zamanda çok kazanacak. İddia ediyoruz ki, kira getirişi en yüksek proje Denge Towers olacak" dedi. Konut ve alışveriş merkezinden oluşan projede 1+1,2+1 ve 3+1 tipinde, toplam 120 konut bulunuyor. İçinde toplam 40 adet ticari ünite de yer alıyor. 


Nisan 2018 yılında teslim edilecek olan projede kapalı otopark, fitness salonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası, AVM'ye asansör ile ulaşım, seyir terası, çocuk oyun alanlan gibi sosyal donatılar bulunuyor. 



Yeni...