06 / 05 / 2024

Denis Valode

Denis Valode

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

Türk şirketleri Akkuyu’dan 4,3 milyar dolarlık işi üstlendi!

Akkuyu Nükleer A.Ş Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Türk şirketlerinin Akkuyu projesinde şu ana kadar 4,3 milyar dolarlık iş aldığını belirtti.

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Colıfe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colıfe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artem Babınov, Denis Sıtnıkov, Dmitry Bronnıkov ve Yury Provkın ortaklığında kuruldu.

İş arayan mühendislere müjde! Nükleer Güç Santrali’ne 600 kişi alınacak

Akkuyu NÜKLEER A.Ş. Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Mersin’in Gülnar bölgesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (NGS) 600 Türk Mühendisi’nin görev alacağını belirtti. İşte detaylar…

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

Kripto para borsası çalkalanmaya devam ediyor. Yatırımcıların gözü kulağı uzmanlardan gelecek uyarılarda. Bir uyarı ve açıklama da Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov’dan geldi. İşte detaylar…

Akkuyu NGS'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Akkuyu Nükleer AŞ İnşaat Bölümü Müdürü Denis Sezemin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat alanında birinci ve ikinci ünitesinin yapımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Denis Sezemin,"Akkuyu NGS'nin inşası planlanan ve onaylanan takvime göre hızla devam ediyor" dedi...

Bosna Hersek Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi açıldı!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Türkiye tarafından inşa edilen İslam Birliği Öğrenci Yurdu ve Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi'nin açılışında konuştu.

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

MOSDER'den Mobilya Trend ve Stratejik Yol Haritası!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Denis Santachiara ile ünlü Türk tasarımcılar Adnan Serbest, Atilla Kuzu, Yılmaz Zenger, Adil Öngel ve Erdem Akan MOSDER öncülüğünde bir araya geldi.

Rusya, Türk inşaat sektöründen yatırm bekliyor!

Novosibirsk Bölgesi İmar-İskan ve Kamu Hizmetleri Bakanı Vershinin Denis Vladimirovich, Novosibirsk bölgesinde inşaat işlerinin geliştiğini belirterek Türkiyeden buraya yatırım yapmasını beklediklerini söyledi...

İKSV, Şihane'deki Deniz Palas'a taşındı

İKSV, 13 yıldan bu yana hizmet verdiği tarihi Luvr Binası'ndan Şişhane'deki Denis Palas'a taşındı

Denis Valode Haberi

Denis Valode

Her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı kapsamında verilen MIPIM Awards’ta finale kalan projelerden oluşan kısa liste açıklandı. Iglo Architects tasarımı ICI Fabrika ve Yönetim Binası, “Best Futura Project” kategorisinde yarışacak olan, aralarında dünyaca ünlü Mimar Zaha Hadid’in tasarımının da olduğu, 4 projeden biri olma başarısını gösterdi. Iglo Architects, aynı zamanda MIPIM Awards’ta finale kalan tek Türk mimarlık ofisi oldu.


Fransa merkezli Reed Midem tarafından 15-18 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı’nın ödüllerine bu yıl farklı kategorilerde çok sayıda ülkeden proje başvurusu alındı. Ödül bünyesinde toplam 11 kategoride 44 proje finale kalma başarısını gösterdi.


Finale kalan tüm projeler, aralarında Sergey Kuznetsov, Ralf Niebergall ve Denis Valode gibi mimarlık dünyasının önemli isimleri ile gayrimenkul sektörünün duayenlerinin yer...