02 / 05 / 2024

Deniz Akkaya küçük bebk evi

Deniz Akkaya küçük bebk evi

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Çin, Huangmao Denizi’ni aşan üçüncü köprünün inşaatına başladı!

Çin, Huangmao Denizi üzerindeki üçüncü deniz otoyolu köprüsünün yapımına başlandı. Planlanan deniz üzerinde bulunan proje üçüncü deniz otoyolu unvanına sahip.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Deniz Akkaya Atina'dan ev alıyor!

Son yıllarda Kıbrıs ve Atina’dan ev almak trend oldu. Ünlüler çoğunluk olarak yatırım amaçlı Kıbrıs ve Atina’dan ev almayı tercih ediyorlar. 

Rossmann, Emaar Square AVM'de mağaza açtı!

Rossmann, Türkiye'de 100. mağazasını Emaar Square AVM’de açtı. Açılış törenine Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya katıldı...

Dennis Film Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dennis Film Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Işık ve İdris Kazdal ortaklığında kuruldu. 

Yalova Denizçalı Ro-Ro Limanı imar planı askıda!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Taşköprü Beldesi, Denizçalı Köyü Ro-Ro Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Batman Sason'a TOKİ geliyor!

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

İzmir'e yeni plaj geliyor!

İzmir Büyükşehir ve Urla Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen “Zeytinalanı Sahil Düzenlenmesi” son sürat devam ediyor. İnşaatın başladığı sahilde deniz ve kıyı arasındaki beton istinat duvarları yapılmaya başlandı.

Deniz Akkaya küçük bebk evi Haberi

Deniz Akkaya küçük bebk evi

Ünlü sunucu ve model, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı. Deniz Akkaya'nın yeni evi Küçük Bebek sırtlarında... Evi için kesenin ağzını açan Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi. Ünlü sunucu, böylece tüm yatırımını da yeni evine harcamış...