14 / 05 / 2024

Deniz Caddesi projesi

Deniz Caddesi projesi

Pendik'teki Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi trafiği yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan üç proje, cadde esnafının oyuna sunulacak. En çok oyu alan proje, caddeye uyarlanacak.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul projesi  1.500 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Deniz İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Deniz İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022!

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Deniz GYO Tarabya projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi 440 Ada, 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirilen gayrimenkul projesi değerleme raporu yayınlandı..

Gülcemal Projesi için yapılan deniz dolgusu TBMM'de!

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal'da 294 bin 600 TL'ye! Yeni proje!

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

M1 Metrosu Vatan Caddesi istasyon projesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Deniz Caddesi projesi Haberi

Deniz Caddesi projesi


Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi trafiği yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan üç proje, cadde esnafının oyuna sunulacak. En çok oyu alan proje, caddeye uyarlanacak. 


İlçenin en yoğun ticari hacmine sahip caddelerinden biri olan Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar için üç ayrı proje hazırlandı. İlk proje, gidiş-geliş yönlü araç trafiği ve çift taraflı park yeri olarak tasarlandı. İkincisi tek yön araç trafiği ve çift taraflı park yeri; üçüncüsü ise gidiş-geliş yönlü araç trafiği ve tek taraflı park yeri olarak projelendirildi. Projeler caddeye kurulacak sandıkla esnafın beğenisine sunulacak ve en çok oyu alan proje caddeye uyarlanacak. Oylamanın yapılacağı tarih ise daha sonra belirlenerek esnafa bildirilecek.


Birçok yerde vatandaşa soruldu


Katılımcı yönetim ilkesiyle hareket eden Pendik Belediye Başkanı Dr....