29 / 04 / 2024

Pendik Belediyesi'nden Deniz Caddesi için üç proje!

Pendik Belediyesi'nden Deniz Caddesi için üç proje!

Pendik'teki Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi trafiği yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan üç proje, cadde esnafının oyuna sunulacak. En çok oyu alan proje, caddeye uyarlanacak.




Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi trafiği yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan üç proje, cadde esnafının oyuna sunulacak. En çok oyu alan proje, caddeye uyarlanacak. 


İlçenin en yoğun ticari hacmine sahip caddelerinden biri olan Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar için üç ayrı proje hazırlandı. İlk proje, gidiş-geliş yönlü araç trafiği ve çift taraflı park yeri olarak tasarlandı. İkincisi tek yön araç trafiği ve çift taraflı park yeri; üçüncüsü ise gidiş-geliş yönlü araç trafiği ve tek taraflı park yeri olarak projelendirildi. Projeler caddeye kurulacak sandıkla esnafın beğenisine sunulacak ve en çok oyu alan proje caddeye uyarlanacak. Oylamanın yapılacağı tarih ise daha sonra belirlenerek esnafa bildirilecek.


Birçok yerde vatandaşa soruldu


Katılımcı yönetim ilkesiyle hareket eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, daha önceki yıllarda da esnafın belirlediği projeleri hayata geçirmişti. İlk olarak Doğu Mahallesi Lale Sokak’ta böyle bir uygulama başlatan Başkan Şahin, daha sonra Kurtköy Mahallesi  Yeşilırmak Caddesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Menderes Sokak, Batı Mahallesi Karanfil Sokak ve Batı Mahallesi Kübra (Balıkçı)Sokak’ın projelerini esnafın  seçimine bırakmıştı.  Sülüntepe Mahallesi  TOKİ  konutları yanındaki arazinin planı da  yine vatandaşların oylarıyla seçilmişti. 


Pendik Belediyesi


Geri Dön