27 / 04 / 2024

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.



Adana Yüreğir Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada emlak vergi borcu olan vatandaşlara uyarıda bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; yazılı açıklamada belediye 7256 Sayılı Vergi Affı çerçevesinde son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlattı.

Yüreğir Belediyesi nden emlak vergisi için uyarı!

Yüreğir Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamındaki diğer borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların, 31 Aralık 2020’ye kadar belediyeye müracaat etmesi gerektiğini, yapılandırmayla birlikte peşin ödeme veya 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitlendirme imkanı sağlandığını açıkladı. Vatandaşların, belediyeye olan borçlarını faiz indirimleriyle birlikte yapılandırması amacıyla başlatılan başvuruların devam ettiği kaydedilen açıklamada, “Bu zamana kadar borçlarını ödeyememiş olan vatandaşlarımız belediyemize gelerek veya belediyemizin resmi internet adresi üzerinden borçlarını yapılandırma ve ödeme imkânından faydalanabilirler” ifadelerine yer verildi. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!


Geri Dön