14 / 09 / 2024

Sancaktepe Belediyesi’nden 3 mahalle için tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi’nden 3 mahalle için tapu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve ilçede yaşanan tapu sorunlarını da çözüme kavuşturan Sancaktepe Belediyesi’nden 3 mahalle için tapu müjdesi geldi. 





Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşanan tapu sorunlarını da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bu kapsamda Osmangazi, Akpınar ve Yunus Emre Mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen toplamda 49 hak sahibi vatandaş gerçekleştirilen törenle tapularına kavuştu

Sancaktepe Belediyesi’nde yer alan habere göre 13 Eylül Cuma günü Yenidoğan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen tapu töreninde hak sahibi yurttaşlara tapularını dağıtan Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin yaptığı konuşmada göreve geldiği günden bu yana başlayan değişim süreci ile beraber en büyük hedeflerinden bir tanesinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunu öyledi.

Sancaktepe Belediyesi’nden 3 mahalle için tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin açıklamasında “Yurttaşlarımız ile özelikle yaz ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz mahalle günlerinde halkımız tarafından bizlere bildirilmiş olan sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik. Toplamda 3 mahalleden 49 ailemizin 32 senedir devam eden tapu sorununu devletimizin ilgili kurumları ile beraber koordine ederek çözdük. Ben buradan özellikle bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler yurttaşlarımızın sorunlarını çözmek için göreve geldik bugün de bu sorunu çözdüğümüz için çok mutluyum. Geçtiğimiz günlerde de Hilal Mahallesi’ndeki yurttaşlarımızın tapularını teslim ettik Bundan sonraki süreçte Sancaktepe’de bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız devam ediyor. Bizim hedefimiz tapu sorunu çözüme kavuşturarak gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de sürecek. Sancaktepe ilçesinde tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak” dedi.

Paylaşılan detaylara göre merakla beklenen tapu dağıtım töreni, yapılan konuşmalardan sonra hak sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi. Konu ile düşüncelerini dile getiren yurttaşlar tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’e teşekkürlerini iletti.

 

Beykoz’un 5 mahallesinin imar planları revize edilecek!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ocak 2025 zammında yeni rakamlar ortaya çıktı!  İşte 2025 memur ve emekli maaşları

Yüzde 25 kira artışı ev sahiplerini küstürdü! Ev sahipleri isyanda! Artık hiç kimse ev almak istemiyor!


Geri Dön