28 / 04 / 2024

İznik Belediyesi yapacağı çalışmalar için proje ön hazırlıklarına başladı!

İznik Belediyesi yapacağı çalışmalar için proje ön hazırlıklarına başladı!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın daveti üzerine bir süre önce ilçede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin incelemeleri sonrasında karar verilen bazı çalışmalar için proje ön hazırlıkları başladı.



Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan ve Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü Kübra Temel, projelerin ön hazırlık çalışmaları için Başkan Sargını makamında ziyaret etti. 

Başkan Sargın, İznik'in tabiatın avucunda saklanmış bir inci gibi olduğunu belirterek, "Artık kabuğunu kırması gerekiyor. Bunun için belediye olarak gereken ne varsa yapacağız. Elimizi değil yüreğimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin desteği ile de ilçenin kabuğunu kıracak tekrar altın şehir haline getireceğiz." dedi. Ziyaretin ardından heyet, İznik Sahilinde yapılacak olan alt katı kafeterya, üst katı ise bayanlar için 'Sosyal Yaşam Merkezi' alanı, Çakırca Mahallesinde bulunan hazineye ait 300 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan bungalow tarzı evlerin bulunacağı alan, İznik sahili için yapılacak yol ve düzenleme alanları ve balık pazarı alanlarında incelemelerde bulundu. 



Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön