11 / 05 / 2024

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın daveti üzerine bir süre önce ilçede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin incelemeleri sonrasında karar verilen bazı çalışmalar için proje ön hazırlıkları başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan Haberi

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Yüksek Şehir Plancısı Nalan Fidan ve Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü Kübra Temel, projelerin ön hazırlık çalışmaları için Başkan Sargını makamında ziyaret etti. 

Başkan Sargın, İznik'in tabiatın avucunda saklanmış bir inci gibi olduğunu belirterek, "Artık kabuğunu kırması gerekiyor. Bunun için belediye olarak gereken ne varsa yapacağız. Elimizi değil yüreğimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin desteği ile de ilçenin kabuğunu kıracak tekrar altın şehir haline getireceğiz." dedi. Ziyaretin ardından heyet, İznik Sahilinde yapılacak olan alt katı kafeterya, üst katı ise bayanlar için 'Sosyal Yaşam Merkezi' alanı, Çakırca Mahallesinde bulunan hazineye ait 300 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan bungalow tarzı evlerin bulunacağı alan, İznik sahili için yapılacak yol ve düzenleme alanları...